Vegso igeretek

Vegso igeretek

by Ben H. Winters

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Július 18-át írunk. Már csak 77 nap van hátra a 2011GV1 jelu aszteroida becsapódásáig, aztán a Föld menthetetlenül elpusztul. A világvége elott az emberiség egyre gyorsabban éli meg a saját, személyes apokalipszisét is. Eluralkodóban van a totális káosz, nincs áram, a telefonok már nem muködnek, és a rendfenntartó erokön kívül szinte senki sem vezet autót. A Concordi Rendorkapitányság az Igazságügyi Minisztérium irányítása alá került, Hank Palace nyomozó pedig munka és életcél nélkül maradt. Egészen mostanáig, amikor egy no a múltjából felkeresi, és megbízza ot eltunt férje megtalálásával.

Brett Cavatone minden nyom nélkül tunt el, és senki nem tudja hová mehetett, mi történhetett vele. Miközben a társadalmat tartó utolsó pillérek is összeomlanak, Hank megpróbálja a lehetetlent, és a férfi nyomába ered. Útját egyetemvárosokból szervezodött anarchisták és a bevándorlásellenes Nemzeti Gárda keresztezi, miközben jó szokása szerint ismét kemény kérdéseken töpreng: Emberi létünkbol eredoen mivel tartozunk egymásnak? Mit jelent civilizáltnak maradni egy olyan világban, ami éppen összeomlik körülöttünk?

A Végso ígéretekben Ben H. Winters szélsebesen sodorja fohosét az egyre közelgo világvége felé. A kötet az elodjéhez hasonlóan viharos kritikai sikert aratott, 2014-ben Philip K. Dick-díjjal tüntették ki, Winters pedig végérvényesen jelezte, hogy kitüntetett helye van a modern krimi fiatal tehetségei közt.

Product Details

BN ID: 2940157716516
Publisher: Agave
Publication date: 03/01/2016
Series: Az utolsó nyomozó , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 272
File size: 1 MB

Customer Reviews