Valar Morghulis

Valar Morghulis

by James Hibberd
Valar Morghulis

Valar Morghulis

by James Hibberd

eBook

$11.63 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

„Csodálatos olvasmány, amiben minden benne van, amit tudni szerettünk volna: hogyan kezdõdött ez az egész, hogyan végzõdött, milyen diadalok és kudarcok kísérték, és mi állt a nehéz döntések hátterében. James Hibberd tudja, hol vannak a holttestek elhantolva. Az összeset megtaláljuk a könyvet olvasva."
(George R. R. Martin)


Eddard Stark lefejezése, a Vörös Nász, a Fattyak csatája, A hosszú éjszaka… Egyetlen tévésorozatról sem beszéltünk annyit az elmúlt években, mint a Trónok harcáról. Egyetlen más sorozat sem váltott ki ekkora rajongást, okozott ilyen mértékû tömeghisztériát és vált számos fontos kulturális, társadalmi vita tárgyává. Több százmillióan látták a Trónok harca leghíresebb és leghírhedtebb jeleneteit, követték a szereplõk megpróbáltatásait, ám James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója mindezeket a forgatás kulisszái mögül szemlélte.
A több mint 50 exkluzív interjún és a szerzõ forgatási élményein alapuló Valar Morghulis majdnem annyira fordulatos olvasmány, mint George R. R. Martin A tûz és jég dala sagája. Bemutatja, hogyan lett a megfilmesíthetetlennek gondolt könyvekbõl a világ legnagyobb tévésorozata, milyen buktatókkal és logisztikai rémálmokkal kellett megküzdeniük a készítõknek, és hogyan emelte új szintre a Trónok harca a tévésorozatok mûfaját.
Hibberd a kevésbé dicsõséges részleteket sem hallgatja el: a nemegyszer végkimerüléssel küzdõ stábtagok és színészek megpróbáltatásait, a sorozatot kísérõ kisebb-nagyobb botrányokat és a nézõket megosztó utolsó évadot.
A Valar Morghulis elolvasása után új szemmel tekintünk majd a Trónok harcára, és ne csodálkozzunk, ha újabb napokat és heteket akarunk majd eltölteni Westeros és Essos világában.


Product Details

ISBN-13: 9789634478720
Publisher: Alexandra Kiadó
Publication date: 11/23/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 480
File size: 995 KB
Language: Hungarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews