Éva

Éva

by William Paul Young

NOOK Book(eBook)

$8.50

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

OverviewA 22 millió példányban elkelt sikerkönyv, A Viskó szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb regénye.


John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben.


Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget…


Lilly felépülése lázálmokkal és hallucinációkkal terhes, látomásai során Éva, Minden Élők Anyja látogat el hozzá, hogy felfedje előtte az elfeledett igazságot a teremtésről és a bűnbeesésről. Álom és ébrenlét, mitológia és valóság fonódik szorosan egymásba, Lilly pedig ráeszmél, hogy neki is óriási szerepe van az események alakulásában, a tét pedig nem más, mint Ádám és Éva leszármazottainak múltja és jövője.


Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg egész generációkat fog inspirálni.


Wm. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel. Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára az ismertséget. Mindkét eddigi regénye felkerült a New York Times sikerlistájának első helyére. Jelenleg Oregonban él a családjával.


Product Details

ISBN-13: 9789634470113
Publisher: Alexandra Kiadó
Publication date: 12/08/2016
Series: Eva
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 875 KB

About the Author

William Paul Young (b. 1955) is a Canadian author best known for his novel The Shack. Originally written to set down his beliefs for family and friends, the book went on to be a New York Times bestseller for the better part a year. He was raised by his missionary parents among the Dani, a Stone Age tribe in the highlands of former New Guinea. His other books include Cross Roads and Eve. He now lives Oregon with his wife and is the father of six children.

Customer Reviews