Una sala plena de cors trencats

Una sala plena de cors trencats

Una sala plena de cors trencats

Una sala plena de cors trencats

eBook

$7.99 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

Una història d'amor sobre les diferències que ens fan únics i el díficil art d'entendre's amb altres humans.

"La millor novel·la d'Anne Tyler en molts anys". The Guardian

En Micah Mortimer té poc més de quaranta anys, viu al nord de Baltimore i arregla ordinadors a domicili, a part de fer feinetes de manteniment a l'edifici on viu. I és persona de rutines estrictes. Té una relació amb la Cassia Slade, però cadascú viu a casa seva i es veuen diverses vegades per setmana. La seva família bulliciosa l'aprecia i es riu una mica de les seves rareses. I, tot i la seva vida poc vistosa, se sent feliç. Però la vida que portava se li comença a esmicolar quan la Cassia li explica que la faran fora de casa seva i el fill de divuit anys d'una antiga nòvia de la universitat es presenta a casa d'en Micah i li diu que podria ser fill seu.

La guanyadora dels premis Pulitzer, National Book Critics Circle i Pen/Faulkner, amb l'aparença de senzillesa i transparència que li són característiques, dona una obra mestra on cada detall és profundament revelador. Anne Tyler escriu amb empatia i perspicàcia per la natura humana i en aquesta novel·la breu i intensa posa el focus sobre un personatge que no connecta amb el seu voltant... fins que no li queda altre remei.

L'ha crítica n'ha dit:

"Obre amb delicadesa una vida ordinària i ens mostra les veritats universals que s'hi amaguen". The Guardian

"Emocionant... Tyler té la rara habilitat d'evocar amb singularitat el que és ordinari". The New York Times

"Si mai hi ha hagut un moment per a una novel·la d'Anne Tyler és aquest". People

"La calidesa i l'afecte de la Tyler pels seus personatges, són tan atractius com sempre. No us decebrà" Kirkus Review

Emocionant… Tyler té la rara habilitat d'evocar el que és corrent a través del que és especial". New York Times


Product Details

ISBN-13: 9788475888682
Publisher: Proa
Publication date: 01/13/2021
Series: A TOT VENT
Sold by: Planeta
Format: eBook
Pages: 240
File size: 840 KB
Language: Catalan

About the Author

About The Author
Anne Tyler és una de les autores més respectades i reconegudes de la literatura nord-americana actual. Nascuda a Minneapolis, Minnesota, l'any 1941, és autora de vint-i-tres novel·les. Ja amb la seva segona novel·la, The Thin Can Tree (1965) va consolidar-se en el món editorial americà. Entre altres premis i nominacions, Exercicis respiratoris va guanyar el Pulitzer del 1988, El turista accidental, que va ser portada al cinema amb gran èxit, va rebre el National Book Critics Circle Award el 1985 i Un rodet de fil blau va ser finalista del Man Booker Prize del 2015. És membre de l'American Academy of arts and Letters. Viu a Baltimore, Maryland.
Anne Tyler és una de les autores més respectades i reconegudes de la literatura nord-americana actual. Nascuda a Minneapolis, Minnesota, l’any 1941, és autora de vint-i-tres novel·les. Ja amb la seva segona novel·la, The Thin Can Tree (1965) va consolidar-se en el món editorial americà. Entre altres premis i nominacions, Exercicis respiratoris va guanyar el Pulitzer del 1988, El turista accidental, que va ser portada al cinema amb gran èxit, va rebre el National Book Critics Circle Award el 1985 i Un rodet de fil blau va ser finalista del Man Booker Prize del 2015. És membre de l’American Academy of arts and Letters. Viu a Baltimore, Maryland.

Hometown:

Baltimore, Maryland

Date of Birth:

October 25, 1941

Place of Birth:

Minneapolis, Minnesota

Education:

B.A., Duke University, 1961
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews