Tothom a la meva família ha matat algú

Tothom a la meva família ha matat algú

Tothom a la meva família ha matat algú

Tothom a la meva família ha matat algú

eBook

$9.99 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

Una reunió familiar que genera situacions de vida o mort. Un cozy crime original i molt divertit.

«Tothom a la meva família ha matat algú. Alguns, els més actius, més d'una vegada i tot».

A l'Ernie Cunningham no li han agradat mai les reunions familiars. Potser el fet que la seva família no li ha perdonat que denunciés el seu germà Michael a la policia hi té alguna cosa a veure. En honor a la veritat, l'Ernie el va veure cometre un assassinat, però és evident que la família Cunningham no és del tot normal.

Ara han decidit reunir-se i passar el cap de setmana en un hotel de muntanya per celebrar la tornada d'en Michael, a qui no veuen des de fa tres anys. Però els plans de calma en un indret de somni acaben de cop quan apareix un cadàver a prop de l'hotel. Amb la policia local clarament sobrepassada pel cas, l'Ernie decideix agafar les regnes de la investigació per descobrir si el culpable és, com sospita, algun dels membres de la seva família.

«M'ha encantat. Magnífica, divertida i addictiva». Marian Keyes

«Un misteri entretingut i enginyós. Stevenson maneja la trama amb la destresa d'un mestre que fa màgia a la vista de tots». Publishers Weekly

«Tota una sorpresa. Una novel·la negra impecable que no et pots perdre». La Repubblica


Product Details

ISBN-13: 9788466430524
Publisher: Columna CAT
Publication date: 04/05/2023
Series: Clàssica: Clàssica
Sold by: Planeta
Format: eBook
Pages: 480
File size: 1 MB
Language: Catalan

About the Author

Benjamin Stevenson és un humorista guardonat i escriptor de novel·la negra australià. Amb un duet còmic format amb el seu germà, The Stevenson Experience, ha omplert teatres com el del Melburne International Comedy Festival o el de l'Edinburgh Festival Fringe i ha actuat a la televisió per als canals ABC TV, Channel 10 i The Comedy Channel. Tothom a la meva família ha matat algú és la seva tercera novel·la i ha estat un èxit que ha aconseguit traspassar fronteres. S'ha publicat a vint-i-cinc països i HBO en farà l'adaptació cinematogràfica, que anirà a càrrec dels productors de sèries com Big Little Lies, The White Lotus o The Undoing.
Benjamin Stevenson és un humorista guardonat i escriptor de novel·la negra australià. Amb un duet còmic format amb el seu germà, The Stevenson Experience, ha omplert teatres com el del Melburne International Comedy Festival o el de l’Edinburgh Festival Fringe i ha actuat a la televisió per als canals ABC TV, Channel 10 i The Comedy Channel. Tothom a la meva família ha matat algú és la seva tercera novel·la i ha estat un èxit que ha aconseguit traspassar fronteres. S’ha publicat a vint-i-cinc països i HBO en farà l’adaptació cinematogràfica, que anirà a càrrec dels productors de sèries com Big Little Lies, The White Lotus o The Undoing.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews