Paraclet

Paraclet

by Freddy Garbaci

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Avocatul Raul Bodea se vede prins in iuresul unei confruntari acerbe intre potentatii pietei financiare, care sunt in stare sa calce si pe cadavre in goana lor dupa profituri veroase. Viata aparent asezata a eroului devine un iad, dar deodata furtuna se risipeste si locul ei este luat de o stranie vacanta de Craciun, pe care Raul o petrece cu Ligia, o colega de breasla de care s-a indragostit. Dupa vacanta lucrurile incep sa mearga mai bine, confruntarea rechinilor financiari se apropie de final, viata revine la normal, iar frumoasa Ligia incepe sa il faca pe Raul sa creada ca fericirea este posibila si pentru el. Dar nu cumva toate aceste schimbari miraculoase sunt doar o iluzie?

Freddy Garbaci este un povestitor innascut. Scriitura lui plina de umor si sensibilitate il farmeca pe cititor, care va lega cu personajele o prietenie ce se intinde mult dupa finalul romanului.

"Nu-mi place sa scriu. Citesc cu mare placere, dar in actul scrisului vad o cazna. Nu stiu de unde-mi vin cuvintele. Simt ca scrisul e rostul meu esential in lume, dar culmea e ca nu-mi doresc asta. Paraclet e un strigat de neputinta: as vrea ca lumea sa fie un loc mai bun pentru copiii nostri, dar nu stiu daca mai este posibil. Visul meu este ca omul sa acceada pe o treapta superioara, spirituala; poate depasi el egoismul, setea de putere, materialismul, meschinaria?“ - Freddy Garbaci

Product Details

ISBN-13: 9789737248367
Publisher: Grupul Editorial ALL
Publication date: 04/17/2014
Series: Strada Fictiunii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 713 KB

Customer Reviews