Free Shipping on Orders of $40 or More
Nyári fuvallat

Nyári fuvallat

by Mary Alice Monroe
Nyári fuvallat

Nyári fuvallat

by Mary Alice Monroe

eBook

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Dora boldogtalan házasságában évekig játszotta a tökéletes anya és feleség szerepét. Férje azonban egy nap beadja a válókeresetet, és az asszony úgy érzi, hogy autista kisfia nevelésében is kudarcot vallott. A válása és az eladandó házzal kapcsolatos megannyi teendő pedig szinte minden energiáját felemészti. Szorult helyzetéből nem talál kiutat. Végül egy rosszullét kell ahhoz, hogy rádöbbenjen: ha újra boldog akar lenni, gyökeres változásokra van szükség az életében, amelyeket csakis önerőből vihet véghez. Elindul hát egy rögös, számára ismeretlen úton, amely a sok megpróbáltatás mellett megannyi örömöt is ígér, és csak remélni meri, hogy a végén nemcsak önmagára, hanem egyúttal haza is talál.

Mary Alice Monroe szívmelengető és magával ragadó trilógiájának második kötetében folytatódik a Nyári emlékekből megismert három lánytestvér, Dora, Carson, Harper és nagyanyjuk édes-bús története. 
Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789636438463
Publisher: GENERAL PRESS
Publication date: 03/25/2016
Series: Nyári fuvallat
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Mary Alice Monroe is the New York Times bestselling author of more than a dozen novels, including The Summer Wind, The Summer Girls, and Last Light Over Carolina. Her books received numerous awards, including the Award for Writing from the South Carolina Center for the Book and the International Fiction Award for Green Fiction. An active conservationist, she lives in the low country of South Carolina.

Customer Reviews