Mr. Frost - A megtört szereto

Mr. Frost - A megtört szereto

by Sylvia Day

NOOK Book(eBook)

$9.26

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

„Egy érzelmileg túlfűtött történet, amely magával sodor és eléri a célját.” – Kirkus Reviews


 


„Kifinomult, magával ragadó, okos és édes.” – The Irish Independent


 


Korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt találom magam. De most mégis megállapodtam. Egy helyen, amit szeretek, egy házban, amit felújítottam; barátokkal töltve az időt, akiket imádok, és egy olyan munkával, ami teljességgel kielégít. Megbékéltem a múlttal, és most a jövőt alapozom.


Aztán Garrett Frost a szomszédba költözött.


Ő csökönyös és igazán szemtelen, a természet tomboló ereje, amely megzavarja az életem gondos rendjét. Felismerem a démonokat, amelyek kísértik őt; a fájdalmat, amely irányítja. Garrett minden szempontból kockázatos lenne, de sérülten még veszélyesebb. Félek, hogy túl törékeny vagyok ahhoz a viharhoz, ami benne dúl; túl gyenge, hogy legyőzzem a fájdalmat, ami sújtja.


De ő túlságosan elszánt… és túlságosan csábító.


Néha a remény túlszárnyalja a legfagyosabb pusztítást is.


 


A #1 nemzetközi bestsellerszerző, Sylvia Day briliáns visszatérésében egy vadonatúj, érzelmes és szívfacsaró, szenvedélyes, szerelmi történettel érkezik a magyar olvasókhoz.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786156013453
Publisher: Álomgyár Kiadó
Publication date: 10/06/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 244
File size: 4 MB

About the Author

Best known for her erotic romance Crossfire series, the internationally bestselling Japanese American author Sylvia Day has also written more than a dozen books written across multiple subgenres, some under the pen names S.J. Day and Livia Dare. She is a recipient of the Romantic Times Reviewers’ Choice Award, the National Readers’ Choice Award, and several nominations for the RITA Award. A wife and mother of two, she is a former Russian linguist for U.S. Army Military Intelligence. Her Crossfire series has been optioned for television by Lionsgate.

Customer Reviews