Látomás fehérben (Vision in White)

Látomás fehérben (Vision in White)

Látomás fehérben (Vision in White)

Látomás fehérben (Vision in White)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$5.20 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Nora Roberts négy részbol álló regénysorozatának címszereploje a négy gyerekkori barátno, Parker, Emma, Laurel és Mackensie. Kislány korukban mindig esküvoset játszottak, felnottként pedig megalapították a Kézfogó rendezvényszervezo ügynökséget.
Az elso történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbrol. A tehetséges esküvoi fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Muvészi fotóin örömtol sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülok könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. Hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában? Mi történik, ha találkozik egy olyan férfival, aki megrendíti a világát, és rádöbbenti a saját gyávaságára? Vajon a félelem és a bizalmatlanság gyozedelmeskedik, vagy van remény a csodára? Miért játszik
olyan fontos szerepet a történetben egy kék pillangó, és egy mindent meghatározó gyerekkori pillanat?
Mindenre választ kapunk, ha elmerülünk a négy barátno világában, és megismerkedünk a bájos humorral átszott, kedves történet szereploivel.

Product Details

BN ID: 2940157816353
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Series: Nora Roberts' Bride Quartet Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 300
Sales rank: 920,666
File size: 783 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews