Közelgo tavasz

Közelgo tavasz

by Catherine Anderson

NOOK Book(eBook)

$9.80

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Amikor egy kedves ügyfele szorult helyzetbe kerül, Tanner Richards, a szolgálatkész és rendkívül jóképű futár gondolkodás nélkül a segítségére siet. Arra azonban nem számít, hogy ezzel a munkáját is veszélybe sodorhatja. Tiltott árut - dohányt és sört - kell ugyanis becsempésznie egy idősek otthonába, és amikor elkapják, az egyik lakó szigorú unokájának haragjával kénytelen szembenézni.
Crystal Malloy az összeroppanás szélén áll. Nem elég, hogy folyamatosan aggódik a műtétje után lábadozó nagyapjáért, még annak szabadulóművész ausztrál pásztorkutyájára is vigyáznia kell. Vadóc és az idős férfi pedig alaposan feladja neki a leckét.
Tanner és Crystal útjai idővel egyre többször keresztezik egymást, és a nő is kénytelen belátni, hogy rosszul ítélte meg a férfit. A múlt sebei azonban meggátolják, hogy nyisson az új szerelem felé, pedig a lelke mélyén érzi, hogy sosem tapasztalt boldogságban lehetne része.
Catherine Anderson újabb regénye a kortalan szerelem, az újrakezdés és az önmagunkba vetett hit visszaszerzésének megható története.


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634522584
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 06/26/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 400
File size: 1 MB

About the Author

The author of more than 30 bestselling and award-winning historical and contemporary romance novels, Catherine Anderson’s books include New Leaf, Morning Light, and Mulberry Moon. She lives in Oregon with her husband.

Customer Reviews