ISBN-10:
9737078535
ISBN-13:
9789737078537
Pub. Date:
Publisher:
Jurnalul unui adolescent timid

Jurnalul unui adolescent timid

by Stephen Chbosky

NOOK Book(eBook)

$7.78

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

#1 New York Times Bestseller


Să stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme când trebuie să intri în ring.


Primul an de liceu e cel mai greu. Îți faci noi prieteni, te îndrăgostești cu adevărat, nu te mai înțelegi deloc cu părinții. Să crești mare e mai complicat decât ți ai imaginat vreodată.


Jurnalul unui adolescent timid a făcut senzație la apariție, dobândind statutul de carte cult, vânată asiduu de adolescenți.“ – The New York Times


Intră în lumea lui!


Aflat în pragul adolescenței, Charlie se hotărăște să-și povestească viața unui prieten imaginar, căruia îi trimite o serie de scrisori intime.


Prins între dorința de a și trăi viața și tendința de a fugi de ea, Charlie, se trezește obligat să exploreze un teritoriu până acum necunoscut. Acela al primelor întâlniri și al casetelor cu compilații, al problemelor de familie și al prietenilor adevărați. Și caută neîncetat „melodia perfectă“ a unei „călătorii perfecte“ în care „să se simtă infinit“.


„O poveste despre trecerea de la copilărie la adolescență în tradiția celebrului De veghe în lanul de secară. Reflecțiile lui Charlie asupra vieții, dragostei și prieteniei sunt profunde și înduioșătoare, iar vocea narativă are o muzicalitate aparte.“ – USA TodayRelated collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789737078537
Publisher: Trei
Publication date: 06/14/2016
Series: Fiction Connection
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 127
File size: 330 KB

Customer Reviews