Identitets-Tyveriet

Identitets-Tyveriet

by Dominiquae Bierman
Identitets-Tyveriet

Identitets-Tyveriet

by Dominiquae Bierman

Paperback

$27.00 
 • SHIP THIS ITEM
  Qualifies for Free Shipping
 • PICK UP IN STORE
  Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Finn den relasjonen til Messias som du alltid har ønsket deg!

For mange av oss, til tross for vår beste innsats, kommer Satan til oss med tvil, spørsmål og åndelig tørke. Du lengter etter en dyp, intim relasjon med Messias, sammen med Den Hellige Ånds kraft. Den synes å være så langt unna, men gjennombrudds-forfatter erkebiskop Dr. Dominiquae Bierman er her for å vise deg hvordan du kan finne din identitet i Messias, med et presserende budskap om gjenopprettelsen av Hans identitet som jøde.

En feilplassert identitet av Messias kan ikke gi deg noen varig vekkelse. Derfor må du avlære deg selv romaniseringen (prosessen av å bli romersk), slik at du kan lykkes, ved Den Hellige Ånds sanne kraft. Boken Identitets Tyveriet lærer deg å gi avkall på villedende teologier som forårsaker kristen antisemittisme, slik at du kan vandre i kraften av evangeliet fra det første århundre.

I denne boken lærer du:

 • Hvordan din tro kan vokse og styrkes
 • Hvordan du blir utrustet til å gå imot endetidens forførelser og kan leve i vekkelse
 • Hvordan du kan motta et rent syn på De hellige skriftene
 • Hvordan du forenkler din vandring med Gud uten religion
 • Hvordan du forløser din identitet i Messias
 • Hvordan du lever fri fra villedende, antisemittiske teologier
 • Og mye, mye mer!

Identitets-Tyveriet: Tilbakevendingen Av Det 1. århundres Messias inkluderer mange kilder, fra journalister til keisere, som viser at det haster med en gjenopprettelse. Hvis du er tynget av religion, vil denne boken lede deg slik at du kan motta det første århundres salvelse. La din personlige relasjon til Messias modne gjennom sannheten som vil sette deg fri.

Les Identitets-Tyveriet for å tenne vekkelsen og få en urokkelig tro!

Dementi: Det gratis online-kurset låses bare opp når du bestiller boka gjennom www.Against-Antisemitism.com. Hvis du bestiller boken utenfor dette nettstedet, vil ikke online-kurset kunne låses opp. Hvis du allerede har kjøpt boka Identitets-Tyveriet utenfor dette nettstedet, må du donere minst $17 for en e-bok, for å kunne åpne kurset.


Product Details

ISBN-13: 9781953502179
Publisher: Zion's Gospel Press
Publication date: 06/01/2020
Pages: 330
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.74(d)
Language: Norwegian

About the Author

Yeshua (Jesus) viste seg for Dominiquae ved Galilea-sjøen og sa: "Løp for ditt liv, la deg døpe og bli frelst." Siden den gang har hun løpt til over 50 nasjoner og forkynt evangeliet fra Sion, med tegn, mirakler og under. Hun er en forkynner, forfatter, TV-kringkaster, musiker og en åndelig mor for tusener. Hun elsker å skrive bøker som forvandler lesernes liv, gir frelse, utfrielse og helbredelse. Hun har skrevet flere bøker, inkludert The Healing Power of the Roots (Røttenes helbredende kraft) og Grafted In (Podet inn), for å gjenopprette menigheten til sin opprinnelige apostoliske, jødiske grunnvoll. Apostel Dr. Dominiquae Bierman er lederen og grunnleggeren av Kad-Esh MAP Ministries og UNIFY (De Forente Nasjoner for Israel). GRM Bibelskolen hennes studeres over hele verden. Hun har blitt tildelt en æresdoktorgrad, og hun har tatt en doktorgrad i religiøs filosofi ved Tabernacle Bible College and Seminary, Florida. I 2004 ble Dr. Dominiquae Bierman offisielt innviet til biskops-embetet ved TAPAC (Trans-Atlantic Pacific Alliance of Churches), som har sin base i London, England. I 2016 ble hun forfremmet til erkebiskop under TAPAC Bikops Forum som ble avholdt i Jerusalem, Israel, og ble den første jødiske kvinnelige erkebiskop i verden. Hun er president for Kad-Esh MAP Ministries (www.Kad-Esh.org), De Forente Nasjoner for Israel (www.UnitedNationsforIsrael.org), GRM bibelskole (www.GRMBibleSchool.com) og Globalt Re-Utdannings Initiativ (GRI) Mot Antisemittisme (www.Against-Antisemitism.com). Erkebiskop Dr. Dominiquae Bierman er bosatt i St. Augustine, Florida, og tilbringer deler av året i Jerusalem, Israel.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews