Futotuz

Futotuz

by Suzanne Collins
Futotuz

Futotuz

by Suzanne Collins

eBook

$8.30 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Katniss és Peeta megnyerték az Éhezok Viadalát, így ok és a családjaik megmenekültek az éhezéstol, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Gyozelmi Körút, ismét csak a tévénézok árgus szeme elott. A kötelezo udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban.

Suzanne Collins Az éhezok viadala címu trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények mufajában. Az immáron világszerte több mint tízmillió példányban értékesített sorozatról azt mondják, hogy méltó folytatása a Harry Potter- és Twilight-könyveknek, tovább népszerusítve, illetve megszerettetve az olvasást a fiatalokkal.

Product Details

BN ID: 2940151265799
Publisher: Agave
Publication date: 04/15/2015
Series: Az éhezok viadala-trilógia
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
File size: 869 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

Suzanne Collins is the American author famous for her dystopian post–apocalyptic YA series, The Hunger Games trilogy (comprised of the books The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay and the prequel, The Ballad of Songbirds and Snakes). The immensely popular science fiction books were turned into phenomenally successful films. Collins started out as a writer for children's television shows featured on Nickelodeon and PBS. The novelist first made her mark in children's literature with the New York Times bestselling Underland Chronicles fantasy series for middle grade readers, which started with Gregor the Overlander. She lives in Connecticut with her husband and two children.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews