Fara plan de rezerva

Fara plan de rezerva

Fara plan de rezerva

Fara plan de rezerva

eBook

$10.29 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Besteseller New York Times
Un roman din seria Jack Reacher
“Seria aceasta creează dependență.” – New York Times
În Gerardsville, Colorado, o femeie moare strivită sub roțile unui autobuz, iar moartea ei e considerată sinucidere. Dar Jack Reacher a văzut ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în blugi și hanorac gri a împins-o pe furiș pe victimă, după care i-a luat geanta și a plecat. Când o altă crimă este declarată accident, Reacher știe că nu e simplă coincidență.
Aceste asasinate fac însă parte dintr-un peisaj mai amplu: un incendiator care vrea să se răzbune, un copil adoptat fugit de-acasă, o cabală influentă implicată într-o conspirație secretă cu multe rotițe în mișcare. Nu e loc de eroare, dar ei fac o greșeală gravă: nu-l consideră pe Reacher o amenințare.
Însă el este nemilos și vrea să îndrepte lucrurile. Când însuși Reacher e amenințarea, nu există plan de rezervă!
“Cine-ar putea cere mai mult?” – Publishers Weeky
“Fanii care caută acțiune nu vor fi dezamăgiți. O completare sumbră la seria Reacher.” – Kirkus Reviews
“Fără plan de rezervă e una dintre cele mai bune cărți din seria Reacher din ultimii ani.” – The Real Book Spy
“Fără plan de rezervă are toate elementele de bază care-au ajuns să ne placă: un orășel unde personajul principal ajunge aparent întâmplător, dar unde descoperă curând o conspirație, pe măsură ce se dovedește că o serie de morți «accidentale» are motive sinistre.” – Crimereads
Lee Child este unul dintre cei mai apreciați autori contemporani de thrillere. Cărțile sale se află constant pe listele de bestsellere din întreaga lume, fiind publicate în peste 100 de țări și recompensate cu premii precum Anthony Award și Barry Award pentru romanul său de debut, Capcana Margrave, Specsavers National Book Award pentru Urmărit și RBA Prize for Crime Writing pentru Personal.
Două dintre cărțile sale au fost ecranizate: Jack Reacher, bazat pe romanul Un glonț la țintă, și Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată, cu Tom Cruise în rolul principal. Studiourile Amazon au decis să transforme romanele care îl au ca protagonist pe Jack Reacher într-un serial TV, cu Alan Ritchson în rolul principal.
Andrew Child, care scrie și sub pseudonimul Andrew Grant, a publicat RUN, False Positive, False Friend, False Witness, Invisible și Too Close to Home. Locuiește împreună cu soția sa, romanciera Tasha Alexander, într-o rezervație naturală din Wyoming.
La Editura Trei, au apărut romanele: Merită să mori, Școala de noapte, 61 de ore, Convinge-mă!, Ghinioane și încurcături, Personal, Urmărit, Să nu te întorci niciodată!, Filiera de la miezul nopții, Capcana Margrave, Timpul trecut, Să nu greșești, Un glonț la țintă (semnate de Lee Child), precum și Santinela și Mai bine mort (semnate alături de fratele său, Andrew Child), volumul de povestiri Fără al doilea nume și eseul Eroul.


Product Details

ISBN-13: 9786064021007
Publisher: PublishDrive
Publication date: 12/05/2023
Series: Fiction Connection
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 416
File size: 1 MB
Language: Romanian

About the Author

About The Author

Lee Child, the pen name for the writer Jim Grant, is the author of twenty New York Times bestselling Jack Reacher thrillers, eleven of which have hit #1. All have been optioned for film—including Jack Reacher (based on One Shot) and Never Go Back. The books follow the adventures of the former American military policeman as he wanders the country. A native of England and a former television director, Lee Child lives in New York City.

Learn more about Lee Child on the B&N Podcast

Hometown:

Birmingham, England

Date of Birth:

1954

Place of Birth:

Coventry, England

Education:

Sheffield University
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews