Expedicio

Expedicio

by Jeff VanderMeer

NOOK Book(eBook)

$7.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az X Térséget a kormányzat már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek álcázza, így mostanra az érintetlen és burjánzó vadonnak látszó terület csupa misztikum és rejtély az emberek szemében. A Déli Végek nevû titkos ügynökség ez idõ alatt számos expedíciót küldött a hely felderítésére - szinte mindegyik tragikus véget ért. Most indul útnak a tizenkettedik expedíció. A kutatócsoport négy nõbõl áll: egy antropológusból, egy geodétából, egy pszichológusból és egy biológusból. A küldetésük felderíteni a terepet és mintákat gyûjteni, feljegyezni minden tudományos megfigyelést a környezetrõl és egymásról, valamint mindenek felett elkerülni az X Térség természetfeletti hatását.Az expedíció mindenre felkészülve indul útnak, és hamar megdöbbentõ felfedezéseket tesz - például talál egy megmagyarázhatatlan topográfiai jelenséget és olyan életformákat, amik meghaladják a megértés képességét -, de mégsem ezek, hanem a tagok egymás elõl gondosan elrejtett titkai változtatnak meg mindent.

Jeff Vandermeer Déli Végek-trilógiájának az elsõ kötete szépirodalmi magasságokba emelkedõ, sodró lendületû, mélyen elgondolkodtató sci-fi, ami az ismeretlennel való szembenézésrõl szól. Mind a világban, mind magunkban legbelül.

Product Details

BN ID: 2940151235648
Publisher: Agave
Publication date: 04/14/2015
Series: Déli Végek-trilógia , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 176
File size: 1 MB

About the Author

Widely regarded as one of the world’s best fantasists, bestselling author Jeff VanderMeer’s book-length fiction has been translated into fourteen languages, while his short fiction has appeared in several year's best anthologies and short-listed for Best American Short Stories. His most recent books have made the year's best lists of Publishers Weekly, The San Francisco Chronicle, and Los Angeles Weekly. He is also the recipient of an NEA-funded Florida Individual Artist Fellowship for excellence in fiction and a Florida Artist Enhancement Grant.

Customer Reviews