ISBN-10:
9634523625
ISBN-13:
9789634523628
Pub. Date:
Publisher:
Epervidék

Epervidék

by Catherine Anderson

NOOK Book(eBook)

$8.73

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az újrakezdés egy régi szerelemmel a legnehezebb…

Vickie Brownnak a vérében van a vendéglátás. Amikor meglátja, hogy Slade Wilder szakácsot keres, egyből jelentkezik az állásra. A döntését azonban sokkal inkább befolyásolja a hirdetés feladója, mint maga a feladat. Vickie egykor jegyben járt a marhatenyésztővel, a férfi azonban közvetlenül az esküvőjük előtt darabokra törte a szívét. Sosem kereste többet Vickie-t, és a közös gyermekükkel sem foglalkozott. Vickie azért tér vissza az Epervidékre, hogy minden sérelméért elszámoltassa a férfit, aki azonban egészen máshogy emlékezik a történetükre.

Slade Wilder, a környék egyik legnagyobb gazdaságának a tulajdonosa egyedül él, és minden vágya, hogy élete munkáját a halála után is biztos kézben tudhassa. Egykori szerelme szó nélkül tűnt el az életéből, és amikor újra találkoznak, kénytelen szembenézni azzal, hogy a sok év távolság ellenére az érzései mit sem változtak a nő iránt. Egyszer azonban már megjárta, így nem kockáztathatja, hogy Vickie újra köddé válik.

Catherine Anderson regényeinek ismerős romantikus kisvárosa, Mystic Creek díszletei között ezúttal két ember újra egymásra találásáért izgulhatunk. Vajon képesek lesznek túllépni a múlt sérelmein, megbocsátani a hibákat, hogy új esélyt kapjanak az élettől?


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634523628
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 05/21/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 368
File size: 1 MB

About the Author

The author of more than 30 bestselling and award-winning historical and contemporary romance novels, Catherine Anderson’s books include New Leaf, Morning Light, and Mulberry Moon. She lives in Oregon with her husband.

Customer Reviews