ISBN-10:
9634524400
ISBN-13:
9789634524403
Pub. Date:
Publisher:
Egy perccel éjfél elott

Egy perccel éjfél elott

by David Baldacci

NOOK Book(eBook)

$9.28

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Atlee Pine FBI-ügynök élete gyökeresen megváltozott azóta, hogy az ikertestvérét, Mercyt harminc évvel korábban elrabolták. Az elmúlt évtizedek kínzó bizonytalansága után Atlee elfojtott dühe a legrosszabb pillanatban tör felszínre, és a nő rájön, hogy ha az FBI-nál akar maradni, le kell számolnia a múltja démonaival.
Pine és az asszisztense, Carol Blum visszatérnek az ügynök szülővárosába, hátha ki tudnak deríteni valamit azzal a végzetes éjszakával kapcsolatban, amikor Mercy eltűnt, Atleet pedig majdnem megölték. Ám nem sokkal azután, hogy nekiállnak a nyomozásnak, egy nőt holtan találnak. Egyértelmű, hogy rituális gyilkosság áldozata lett, az arcát pedig egy menyasszonyi fátyollal fedték le. Ráadásul ezt az első gyilkosságot hamarosan egy újabb bizarr emberölés követi.
Atlee elszántan kutat a válaszok után, miközben igyekszik megtalálni egy esetleges sorozatgyilkost, mielőtt az további áldozatokat szedne. Ám egy titkokkal teli kisvárosban sokkal több veszélyt rejt mélyre ásni a múltban, mint azt eredetileg feltételezte.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634524403
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 10/13/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 448
File size: 2 MB

About the Author

David Baldacci is the bestselling author of a number of thriller series, including Memory Man, Will Robie, John Puller, and others. His books are published in over 45 languages and in more than 80 countries, and have been adapted for both feature film and television. David Baldacci is also the cofounder, along with his wife, of the Wish You Well Foundation, a nonprofit organization dedicated to supporting literacy efforts across America.

Hometown:

Northern Virginia

Date of Birth:

August 5, 1960

Place of Birth:

Richmond, VIrginia

Education:

B.A. in Political Science, Virginia Commonwealth University, 1982; J.D., University of Virginia, 1986

Customer Reviews