Free Shipping on Orders of $40 or More
Chimista

Chimista

by Stephenie Meyer
Chimista

Chimista

by Stephenie Meyer

NOOK Book(eBook)

$9.07

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

De la autoarea seriei AMURG, bestseller New York Times


A fost „arma" secretă a uneia dintre agențiile-fantomă ale guvernului american. Când a devenit incomodă, au decis să o lichideze. Ca să rămână în viață, s-a transformat într-un cameleon care jonglează cu identitățile și adresele.


L-au ucis pe singurul om în care avea încredere, însă ea reprezintă în continuare o amenințare. Vor s-o vadă moartă, și asta cât mai repede.


Când fostul șef îi oferă o cale de ieșire, realizează că ar fi singura șansă de a-și reinventa destinul. Dar pentru asta va trebui să accepte o ultimă misiune. Constată însă că informațiile pe care le obține o pun într-o situație și mai primejdioasă.


Hotărâtă să înfrunte direct amenințarea, se pregătește pentru cea mai dificilă luptă din viața ei, dar se îndrăgostește de un bărbat. Noua pasiune nu poate decât să-i micșoreze șansele de supraviețuire. Aflată în impas, își valorifică talentele unice în feluri pe care nu și le-a imaginat niciodată.


În acest roman cu o intrigă bine încheiată, Stephenie Meyer creează o nouă eroină aprigă și fascinantă, cu abilități ieșite din comun. Ne arată încă o dată de ce este una dintre cele mai bine vândute autoare din lume.


„Felul cum Meyer gestionează curiozitatea cititorului, întreținând și controlând fluxul informațiilor, demonstrează o măiestrie de virtuoz… Oamenii nu vor doar să citească romanele lui Meyer; ei vor să pătrundă în interiorul lor și să trăiască acolo." — Lev Grossman, Time


„Meyer scrie cu o claritate luminoasă, fără să se interpună nicio clipă între cititor și ceea ce își imaginează acesta. Originalitatea ei este incontestabilă." Orson Scott Card, autorul seriei Jocul lui Ender


„Meyer este mai interesată de relații decât de convențiile superficiale ale genului… Lecția ei de viață pozitivă este dezarmantă." Jeff Giles, Entertainment Weekly


„Nu citești un roman de Stephenie Meyer, ci îl trăiești, alături de personajele vii și convingătoare pe care le-a creat. Meyer are modul său special de a-l implica pe cititor în viața personajelor ei." Ridley Pearson, autorul bestsellerului White BoneRelated collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786064000408
Publisher: PublishDrive
Publication date: 03/02/2017
Series: Fiction Connection
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 608
File size: 1 MB
Language: Romanian

About the Author

With a name instantly associated with vampires, werewolves, and the epic battle between Team Edward and Team Jacob, Stephenie Meyer has achieved astounding success with the four-book Twilight series. Even though she had no writing experience before beginning her first book, her quartet quickly broke records, won awards, and inspired international fandom on an impressive scale.

Hometown:

Phoenix, Arizona

Date of Birth:

December 24, 1973

Place of Birth:

Hartford, Connecticut

Education:

Brigham Young University, Bachelor's in English.

Customer Reviews