ISBN-10:
6067190435
ISBN-13:
9786067190434
Pub. Date:
Publisher:
Castelul din nori s-a sfaramat (The Girl Who Kicked the Hornet's Nest)

Castelul din nori s-a sfaramat (The Girl Who Kicked the Hornet's Nest)

by Stieg Larsson

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$13.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Coruptie, trafic de influenta, prostitutie: intrati in lumea lui Stieg Larsson si veti deveni captivi.“ - Le Nouvel Observateur

Ignorati aceasta prezentare daca vreti sa descoperiti voi insiva al treilea volum al trilogiei Millennium! S-a implinit ceea ce sperati la sfarsitul celui de-al doilea volum: Lisbeth Salander nu a murit. Dar nu va bucurati intru totul: ranita mortal, ea ramane prizoniera cateva saptamani bune in spital, neputand nici sa se miste, nici sa actioneze cumva. Este incoltita din toate partile, acuzatii grave apasa asupra ei. Mai este o problema: tatal ei, fostul spion Zalachenko, pe care ea are toate motivele sa-l urasca de moarte si pe care l-a ranit cu o lovitura de secure in cap, se afla la acelasi spital, in camera vecina.

Misterioasa Sectie ilegala care s-a constituit cu ani in urma in sanul serviciilor secrete isi continua activitatile subterane. Ca sa poata ramane in umbra, oamenii Sectiei au tot interesul sa-i elimine pe cei care le-au ghicit existenta.

De partea binelui, putem conta pe Mikael Blomkvist care, pe de-o parte tine foarte mult la Lisbeth, desi nu are voie sa o vada in starea in care ea se afla, pe de alta parte, incearca sa aduca la lumina o conspiratie si un secret de stat care, odata revelate, ar dovedi nevinovatia acesteia. Intrebarea este: mai poate Mikael conta pe prietena lui, Erika Berger, acum cand aceasta devine redactor-sef al unei publicatii concurente?

Lisbeth Salander - o tanara hackerita geniala, dar si putin stranie - si Mikael Blomkvist - jurnalist seducator care reuseste sa scoata intotdeauna la iveala subiecte incinse (un fel de alter ego al autorului) - sunt personajele principale ale trilogiei Millennium. In primul volum, Barbati care urasc femeile, cei doi rezolva un caz misterios: Harriet Vanger, mostenitoarea uneia dintre cele mai bogate familii din Suedia, a disparut cu 40 de ani in urma. Un scenariu fascinant care combina misterul unei crime, saga unei familii, o poveste de dragoste si o intriga financiara. Volumul 2, Fata care s-a jucat cu focul, se centreaza pe Lisbeth Salander care devine brusc tinta unei conspiratii, la baza careia se afla o factiune ultramisterioasa a serviciilor secrete suedeze. Salander este vanata de politie, Blomkvist aduce la lumina o afacere murdara in care, in spatele comertului cu prostituate, se ascunde de fapt un secret de stat. Lisbeth Salander este impuscata in cap, umar si picior.
Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786067190434
Publisher: Trei
Publication date: 06/14/2016
Series: Millennium Series (Foreign Language Editions) , #3
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 857 KB

About the Author

Date of Birth:

August 15, 1954

Date of Death:

November 9, 2004

Place of Birth:

Västerbotten, Sweden

Place of Death:

Stockholm, Sweden

Customer Reviews