Belépés csak meghívóval! (By Invitation Only)

Belépés csak meghívóval! (By Invitation Only)

by Dorothea Benton Frank

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.95

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

STOP! Barackra van szükséged!


STOP! Pitére van szükséged!


STOP! A könyvre van szükséged!


 


Limuzinok vagy teherautók? Kaviár vagy a jól bevált, vidéki házikoszt? Chicagói felhőkarcolók vagy a dél-karolinai Lowcountry virágzó barackfái? Kipufogógáz vagy a kerti nyárson sült hús illata? Elegáns parti a belvárosi klubban vagy vad szex egy vidéki lakókocsiban a nászasszonyunk öccsével? Méregdrága lepkefelhő vagy a konyhában kotkodácsoló tyúk?


Újabb fergeteges könyvében két fiatal egybekelésének történetét meséli el, két család, egyben a nagyváros sznob üzleti elitjének és a dél-karolinai ültetvényeknek a világát ütköztetve.


Eljegyzési parti, próbavacsora, esküvő, temetés… üzleti csőd, börtön, egy kisbaba születése. Találkozások a holdfényben, a dél-karolinai nap barackot és szerelmeket érlelő, családokat egyesítő ereje –az ifjú pár szüleinek személyiségrobbanásával megfejelve.


Kalandos regény a generációk és kultúrák különbségéről, kudarcokról és újrakezdésről, a boldogság iránti vágyunkról. Lélekkel, humorral, önmagunk és az igazságaink érzékeny keresésével.


Belépés csak meghívóval – nem csak klubtagoknak!


New York Times bestseller!


Dorothea Benton Frank a New York Times bestsellerlistáinak állandó szereplője. Korábban megjelent könyvei a Magányos nők klubja és a Karácsony receptre című regények.


„Világok ütköznek ebben a vicces, empatikus regényben, melyből megtudjuk, mi történik két nagyon különböző család egyesülésekor.” (Good Housekeeping)


„Szívmelengetően vidám történet a társadalmi ellentétekről és az élet igazi értékeiről, a szeretetről és az egyenlőségről.”(Bookreporter.com)


„Benton Frank elgondolkodó, vidám, bájos meséi rendre valami izgalmas cselszövésbe vonják be az olvasót.” (New York Journal of Books)

Product Details

ISBN-13: 9786155915390
Publisher: 21. Század Kiadó
Publication date: 06/19/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 400
File size: 1 MB

About the Author

The South Carolina coast forms a lush backdrop for Dorothea Benton Frank's tales of cheatin' husbands, nosy neighbors, and nutty families. But don't let the sand and palm trees fool you: Frank's very funny novels are smarter than the average beach read.

Hometown:

New Jersey and Sullivan's Island, South Carolina

Date of Birth:

1951

Date of Death:

September 2, 2019

Place of Birth:

Sullivan's Island, South Carolina

Customer Reviews