Az utolsó tárgyalás

Az utolsó tárgyalás

by Scott Turow

NOOK Book(eBook)

$9.82

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"A tárgyalótermi drámák mestere." - Daniel Silva New York Times bestsellerszerző
"Első számú thriller." - David Baldacci New York Times bestsellerszerző
"Scott Turow megadta a mércét a modern jogi thriller számára."
Wall Street Journal
"A modern jogi thriller keresztapja visszatért."
Seattle Times
Egy utolsó ügy, amely mindent kockára tesz
A nyolcvanöt éves, híres védőügyvéd, Alejandro "Sandy" Stern egészsége megrendült, szelleme azonban még mindig ugyanolyan eleven, mint karrierje csúcsán. Nyugdíjba készül, ám amikor egy régi barátját, dr. Kiril Pafkót, a Nobel-díjas orvost bennfentes kereskedelemmel, csalással és gyilkossággal vádolják, Stern elhatározza, hogy elvállal még egy utolsó tárgyalást.
Stern a kiváló rákkutató életének csillogó felszíne alá hatol, olyan mélyre ás, hogy lassan mindent megkérdőjelez, amit addig tudott a barátjáról.
Az ügyvéd kötelességtudata, hogy védelmezze az ügyfelét. Az igazságszolgáltatás erejébe vetett hite még egyszer utoljára kemény próba elé kerül a tárgyalóteremben, ahol a bizonyítékokat és a valóságot néha egy világ választja el.
Pafko számos hibája ellenére vajon ártatlan az ellene felhozott, szörnyű vádakban? Meddig megy el Stern, hogy megmentse őt és - bármi lesz is a tárgyalás végkimenetele - megtudja vajon az igazságot?
A New York Times bestsellerírója, Scott Turow több mint 30 millió könyvet adott el világszerte. Az utolsó tárgyalás című, mesterien megírt jogi thrillere azokba a mélységekbe pillant be, ahol a törékeny emberi természet és az igazságszolgáltatás rendszere szembekerül egymással. A feszült hangulatú történet felveti azt a kérdést is, hogyan mérhető egy élet értéke.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786155929908
Publisher: Álomgyár Kiadó
Publication date: 11/20/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 1272
File size: 3 MB

About the Author

Writer and attorney Scott Turow is the bestselling author of both legal thrillers and nonfiction. His first novel, Presumed Innocent, published in 1987, became a bestseller and was adapted into a movie starring Harrison Ford. Turow’s books have sold more than 30 million copies worldwide and include Identical, The Burden of Proof, and One L, a nonfiction book about his experiences as a law student.

Hometown:

Chicago, Illinois

Date of Birth:

April 12, 1949

Place of Birth:

Chicago, Illinois

Education:

B.A. in English, Amherst College, 1970; M.A., Stanford University, 1974; J.D., Harvard University, 1978

Customer Reviews