Az Útveszto

Az Útveszto

by James Dashner

NOOK Book(eBook)

$6.57

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Thomas egy hideg, sötét liftben tér magához, és az egyetlen, amire emlékszik, az a keresztneve. Minden más eltűnt az emlékezetéből. Amikor a lift ajtaja kinyílik, Thomas a Tisztáson találja magát egy csapat srác között. A Tisztáson élő fiúk mindennap Futárokat küldenek a lakóhelyüket körbeölelő Útvesztőbe, melyet nehéz kiismerni, mivel a falai minden éjjelente elmozdulnak. Thomas, az utolsóként érkező újonc számára egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy az Útvesztő valójában egy megfejtésre váró kód. Úgy dönt tehát, hogy ő is Futár lesz. Annak viszont, hogy a megfejtés közelébe kerüljön, nagy ára van: például olyan lényekkel is találkoznia kell, melyek elől mindenki más menekül.


Aztán egyszer csak minden megváltozik, amikor megérkezik a Tisztásra az egyetlen lány, Teresa, aki nemcsak Thomasra lesz nagy hatással, hanem az egész csapat sorsára is...


James Dashner, a világszerte szenzációs sikerű Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt sorozat köteteinek száma utóbb négyre nőtt, ahogy a Sziklás-hegységben élő szerző gyermekeinek száma is. Az Útvesztő és folytatása, a Tűzpróba írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.

Product Details

ISBN-13: 9789632663197
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 04/24/2020
Series: Útveszto , #1
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 368
File size: 2 MB

About the Author

James Dashner is an American writer of speculative fiction, primarily series for children or young adults. Dashner's dystopian Maze Runner series have been adapted into feature films. His work also includes The Jimmy Fincher Saga, The 13th Reality series, The Mortality Doctrine, and novels in the young reader action adventure series The Infinity Ring. Dashner and his wife and children live in Utah.

Learn more about James Dashner on the B&N Podcast

Customer Reviews