Az önbizalom kódja noknek: A magabiztosság tudománya és muvészete

Az önbizalom kódja noknek: A magabiztosság tudománya és muvészete

by Katty Kay, Claire Shipman

NOOK Book(eBook)

$8.73

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Önbizalom. Mindannyiunknak szüksége van rá, de sokszor elérhetetlennek tűnik. Vajon a szerencsés kiválasztottak génjeibe van kódolva, vagy akárki felépítheti magában? Miért küzdenek még a legsikeresebb nők is kétségekkel önmagukat illetően? Mi az önbizalom titka, és hogyan lehetsz magabiztosabb?

Az önbizalom kódja nőknek szerzői, Katty Kay és Claire Shipman újságírók az önbizalom génje után kutatva, pszichológus szakembereket is megkérdezve arra jutottak, hogy ez a fontos tulajdonság az agyban gyökerezik. Ennek fényében elmagyarázzák, miképpen kezdj el cselekedni és kockázatot vállalni az önbizalmad tudatos növelése érdekében, s milyen hatással lesz mindez az agyműködésedre. Könyvükben tehát megmutatják, hogyan lehetsz az igazi önmagad. Tapasztald meg te is az önbizalom erejét, aztán csak figyeld, hogyan változik ettől az életed!

„Kay és Shipman új megvilágításba helyezik az önbizalomnak a nők sikerességében betöltött szerepét. Gyakorlati tanácsokat kínálnak, és egy reménytelibb jövő képét.”

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója és a Dobd be magad! - Nők több szerepben című könyv szerzője

Product Details

ISBN-13: 9786156058348
Publisher: Partvonal Kiadó
Publication date: 12/07/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 296
File size: 1 MB

Customer Reviews