Az irgalom útja

Az irgalom útja

by David Baldacci

NOOK Book(eBook)

$9.20

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Atlee Pine emlékezetébe beleégett, ahogy az emberrabló dermesztő ritmusra szavalja a kiszámolót, így választva a hatéves Atlee és az ikertestvére, Mercy között. Atlee soha többé nem látta a nővérét...
Három évtizeddel az után a félelmetes éjszaka után Atlee Pine az FBI ügynökeként az Egyesült Államok délnyugati részén, a kietlen vadonban teljesít szolgálatot. Ő az egyedüli ügynök az arizonai Shattered Rockban, amelyhez a Grand Canyon is tartozik.
Így amikor egy turista eltűnik a szurdokban, az öszvérét pedig megtalálják kibelezve, Pine lát neki a nyomozásnak. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy a férfit nem elsősorban a táj szépsége érdekelte: sokkal rejtélyesebb küldetésben járt. Ahogy a nő elkezdi összerakni a kirakós darabkáit, lassan egy rémisztő összeesküvés képe rajzolódik ki - ám ekkor hirtelen elveszik tőle az ügyet. Megéri-e vajon kockára tenni a karrierjét azért, hogy megtalálja az eltűnt férfit, és kiderítse az igazságot?


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634523437
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 10/02/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 416
File size: 2 MB

About the Author

David Baldacci is the bestselling author of a number of thriller series, including Memory Man, Will Robie, John Puller, and others. His books are published in over 45 languages and in more than 80 countries, and have been adapted for both feature film and television. David Baldacci is also the cofounder, along with his wife, of the Wish You Well Foundation, a nonprofit organization dedicated to supporting literacy efforts across America.

Hometown:

Northern Virginia

Date of Birth:

August 5, 1960

Place of Birth:

Richmond, VIrginia

Education:

B.A. in Political Science, Virginia Commonwealth University, 1982; J.D., University of Virginia, 1986

Customer Reviews