Az ido rabjai

Az ido rabjai

by Deborah Harkness

NOOK Book(eBook)

$12.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid idõre minden lehetségesnek tûnik, és Marcus örömmel kap a lehetõségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktõl való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev õsi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlõség, testvériség eszméjével.
Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerûnek tûnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idõk végezetéig kísérthetik mindkettejüket.


A történelmi hûséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítõ Deborah Harkness új regénye kötelezõ olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetõt kínál a szerzõ univerzumába.

Product Details

ISBN-13: 9789632667270
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 09/20/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 528
File size: 988 KB

About the Author

Deborah Harkness is a professor of history at the University of Southern California. She has received Fullbright, Guggenheim, and National Humanities Center fellowships, and her most recent scholarly work is The Jewel House: Elizabethan London and the Scientific Revolution. She also writes an award-winning wine blog, goodwineunder20.bogspot.com.

Customer Reviews