ISBN-10:
6155676046
ISBN-13:
9786155676048
Pub. Date:
Publisher:
Az acél csók

Az acél csók

by Jeffery Deaver

NOOK Book(eBook)

$14.81

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A digitális technológia része a mindennapjainknak.
Könnyebbé teszi az életünket, a segítségével gyorsabban teremthetünk kapcsolatot egymással, és lerövidíti az utazási időt. De rossz kézbe kerülve életeket olthat ki.
Amelia Sachs nyomozó éppen egy gyilkost üldöz forró nyomon haladva egy brooklyni áruházban, amikor a hajtóvadászatot végzetes esemény szakítja félbe. Egy mozgólépcső gépházában találja magát, hogy kimentsen egy mélybe zuhant áldozatot és egyúttal kiengedje a markából a gyanúsítottat.
De vajon tényleg egyszerűen egy rémisztő baleset történt? Lehet pusztán véletlen egybeesés, hogy a gyilkos éppen akkor járt a helyszínen?
Félő, hogy az áldozatok száma további látványos növekedést mutat. Sachs és Lincoln Rhyme, a törvényszéki szakértő kénytelenek rádöbbenni, hogy valószínűleg egyik legkönyörtelenebb eddigi ellenfelükkel állnak szemben. Valakivel, aki a leghétköznapibb tárgyakat is képes öldöklő fegyverré változtatni. Valakivel, aki egy távirányítóval is ölni tud.
Jeffery Deaver, a 150 országban kiadott, No.1. nemzetközi bestseller szerző a mindennapi életünk részévé vált modern technikai eszközök veszélyeit mutatja be, felejthetetlenül izgalmas thrillerében.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786155676048
Publisher: Ulpius Baráti Kör
Publication date: 01/13/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 440
File size: 2 MB

About the Author

Jeffery Deaver is the bestselling author of over 30 mystery/crime novels and three collections of short stories. His books have been on bestseller lists around the globe, including his two best-known series: Lincoln Rhyme and Kathryn Dance. He's received a number of awards around the world, including the Steel Dagger and Short Story Dagger from the British Crime Writers' Association and the Nero Wolfe Award. Before becoming a full-time writer, he earned a law degree and practiced journalism.

Hometown:

Washington, D.C.

Date of Birth:

May 6, 1950

Place of Birth:

Chicago, Illinois

Education:

B.A., University of Missouri; Juris Doctor, cum laude, Fordham University School of Law

Customer Reviews