Armada

Armada

by Ernest Cline

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Zack Lightman egész életében arról álmodozott, hogy egyszer vele is megtörténik az, ami a legkedvesebb sci-fi könyveiben, filmjeiben és számítógépes játékaiban: hogy kamaszkora unalmas, kertvárosi monotóniájából egy nap felrázza egy fantasztikus, világrengeto urbéli kaland.

Ugyan mi rossz lehet egy kis ábrándozásban? Zack eddig elég jól elboldogult azzal, hogy tudja, mi a különbség a valóság és a képzelet között. Tisztában van vele, hogy a való világban nem a dühkezelési problémákkal küzdo, céltalan kamaszok szokták megmenteni az univerzumot.

Egészen addig, amíg egy nap meg nem pillant egy repülo csészealjat. Ami ráadásul megszólalásig hasonlít az Armada nevu videojátékban szereplo ellenséges földönkívüli urhajóra. Kizárt, hogy tévedjen, mivel Zack történetesen a világ egyik legjobb Armada-játékosa, minden szabad percét ezzel a játékkal tölti...

Elso, világsikeru regényéhez, a Ready Player One-hoz hasonlóan Ernest Cline ezúttal is a nyolcvanas évek popkultúrája elott tiszteleg, és egy lebilincselo történetet kínál a sci-fi rajongóinak. Az Armada egyszerre lehengerloen izgalmas kalandregény, tisztelgés George Lucas és Steven Spielberg munkássága elott, és a felnotté válás klasszikus története.

Product Details

BN ID: 2940157959043
Publisher: Agave
Publication date: 12/07/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 368
File size: 2 MB

About the Author

ERNEST CLINE has worked as a short-order cook, fish gutter, plasma donor, elitist video store clerk, and tech support drone.  His primary occupation, however, has always been geeking out, and he eventually threw aside those other promising career paths to express his love of pop culture fulltime as a spoken word artist and screenwriter.

Customer Reviews