Amics, amants i allò tan terrible

Amics, amants i allò tan terrible

Amics, amants i allò tan terrible

Amics, amants i allò tan terrible

eBookCatalan-language Edition (Catalan-language Edition)

$9.99 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

L'estimada estrella de Friends ens ofereix un llibre sincer, divertit i revelador.

Matthew Perry, l'estimada estrella de Friends, ens passeja entre els bastidors de la famosa sèrie i ens explica les seves lluites contra l'addicció en aquestes memòries sinceres, divertides i reveladores que ofereixen un missatge potent d'esperança i persistència.

«Hola, em dic Matthew, tot i que segurament em coneixeu per un altre nom. Els meus amics em diuen Matty. I hauria d'estar mort».

Així comença la fascinant història de l'aclamat actor, que ens porta en el seu viatge des que era petit fins que va assolir la fama però va caure en l'addicció i com, finalment, se n'ha recuperat després d'un ensurt que gairebé el porta a la mort. En aquest llibre trobem la història del Matthew d'abans de les entrades i sortides dels hospitals i els centres de rehabilitació, coneixerem el nen de cinc anys que vivia entre Montreal i Los Angeles, de casa en casa dels seus pares separats; el Matthew de catorze anys que era una estrella del tennis classificada a escala nacional al Canadà; el Matthew de vint-i-quatre anys que va aconseguir un paper com a membre principal del repartiment en el programa pilot que en aquell moment es titulava Friends Like Us... i molt més.

En una història extraordinària que només ell podia explicar —amb el seu personal estil sincer, hilarant i càlidament familiar—, en Matthew Perry posa al descobert la família fracturada que el va criar (i també abandonar), el desig de reconeixement que el va portar a la fama i el buit dins seu que no es podia omplir ni tan sols amb els seus somnis més grans fets realitat. Però també ens transmet la pau que ha trobat en la sobrietat i com se sent sobre la intensitat de Friends, compartint històries sobre els seus companys de repartiment i altres estrelles que va conèixer al llarg del camí. Franc, conscient de si mateix i amb el seu humor característic, Perry explica de manera clara la batalla amb què ha bregat tota la vida contra l'addicció i quins factors la van alimentar quan semblava que ho tenia tot.

Amics, amants i allò tan terrible són unes memòries inoblidables, íntimes i alhora reveladores, així com una mà estesa a qualsevol persona que lluiti contra l'addicció. Sincerament honest, commovedor i molt divertit, aquest és el llibre que els fans de la sèrie esperaven.

 

«Es necessita molt de coratge per escriure unes memòries tan crues i explícites. I ha resultat que en Matthew Perry en té molt, de coratge. Agafa el lector de la mà i el submergeix en la seva addicció, en la malaltia i en la soledat paralitzadora que ha patit. D'alguna manera, en Matthew, al llarg de la seva vida, ha aconseguit transformar tot aquest dolor en comicitat i alegria cap als altres, però, com molt bé ens explica, n'ha pagat un preu. En Matthew ens porta fins al seu infern però no s'hi recrea. En realitat aquest llibre està farcit d'esperança pel futur. Si vols saber qui és en Matthew Perry, llegeix aquest llibre». Marta Kauffman, cocreadora de la sitcom de l'NBC Friends

L'estimada estrella de Friends ens ofereix un llibre sincer, divertit i revelador.


Product Details

ISBN-13: 9788466429900
Publisher: Columna CAT
Publication date: 11/16/2022
Series: NO FICCIÓ COLUMNA
Sold by: Planeta
Format: eBook
Pages: 256
File size: 23 MB
Note: This product may take a few minutes to download.
Language: Catalan

About the Author

About The Author
Matthew Perry és un actor, productor executiu i dramaturg nord-americà i canadenc.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews