Acolo unde canta racii

Acolo unde canta racii

by Delia Owens
Acolo unde canta racii

Acolo unde canta racii

by Delia Owens

eBook

$9.54 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Cartea care a creat senzație în întreaga lume și fenomenul care a cucerit mai mult de douăsprezece milioane de cititori.
Cea mai importantă carte a deceniului pentru Business Insider, cartea #1 a anului și bestseller internațional #1
Bestsellerul anului pentru The New York Times Book Review
Ani de-a rândul, Barkley Cove, un orășel liniștit de pe coasta Carolinei de Nord, a fost bântuit de zvonuri nelămurite despre Fata Mlaștinii. Așa se face că, spre sfârșitul anului 1969, când frumosul Chase Andrews este găsit mort, localnicii o bănuiesc pe Kya Clark, cea pe care ei o numesc Fata Mlaștinii. Însă Kya nu e cum umblă vorba. Sensibilă și inteligentă, ea a supraviețuit ani în șir, singură, în pustietatea mlaștinii, casa ei, găsind prieteni printre pescăruși și lecții de viață printre nisipuri. Și a venit vremea când ea tânjește după apropierea semenilor, după dragoste. Când doi tineri din oraș se lasă atrași de frumusețea sălbatică a fetei, Kya se simte tentată de perspectiva unei vieți noi, fără măcar să se gândească la ce-ar putea să-i aducă viitorul.
„O crimă misterioasă în mijlocul naturii și o poveste de dragoste cu un final pe care nu-l veți ghici și nu-l veți uita niciodată.“ Entertainment Weekly
„Un roman pasionant despre maturizarea unei fete singuratice în mlaștinile din Carolina de Nord.“ The New York Times
„Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră.“ Vanity Fair
„Un roman de o frumusețe tulburătoare.“ The New York Times Book Review


Product Details

ISBN-13: 9786069784600
Publisher: PublishDrive
Publication date: 07/15/2022
Series: Anansi Contemporan
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 448
Sales rank: 1,060,394
File size: 4 MB
Language: Romanian

About the Author

Delia Owens is the coauthor of three internationally bestselling nonfiction books about her life as a wildlife scientist in Africa. She holds a BS in Zoology from the University of Georgia and a PhD in Animal Behavior from the University of California at Davis. She has won the John Burroughs Award for Nature Writing and has been published in Nature, The African Journal of Ecology, and International Wildlife, among many others. She is the author of Where The Crawdads Sing, a #1 New York Times Bestseller for over 1 year and now a major motion film.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews