A szukkubusz dala

A szukkubusz dala

by Richelle Mead

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Georgina Kincaid, a gyönyöru könyvesbolti eladóno látszólag mindennapi életet él Seattle-ben. Reggelente a macskájával játszik, napközben elbuvöloen csacsog a vásárlókkal, este pedig táncórákat ad barátainak, vagy éppen valamelyik környékbeli banda koncertjén lóg. Legjobb barátai két vámpír és egy kisördög. Ja, igen, o maga pedig szukkubusz.
Férfifaló, alakváltó démon, aki áldozatai gyönyöre közben elszívja életerejüket, s lelküket a kárhozat felé taszítja. Nem ma kezdte a pályát, mintegy 1600 éve, 16 évesen adta el a lelkét a halhatatlanságért, azóta csábítja a hímnemu halandókat, fonökei legnagyobb megelégedésére.
A hangulatos estéket azonban egy gyilkos zavarja meg, aki a halhatatlanokat vette célba, és aki ráadásul szerelmes vallomásnak szánt levelekkel bombázza Georginát. Angyalok, démonok, vámpírok és más különös lények bukkannak fel, és bár a pokol és a mennyek harca folyamatos, az örökkévalóknak ez meg sem kottyan...
A Vámpírakadémia- és Vérvonalak-sorozatokkal világhíruvé vált Richelle Mead hatkötetes Georgina Kincaid-sorozatát végre magyar nyelven is olvashatják az urban fantasy kedveloi.

Product Details

BN ID: 2940157697259
Publisher: Agave
Publication date: 11/25/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 337
File size: 797 KB

Customer Reviews