A szakadek

A szakadek

by Alma Katsu

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A Halhatatlan címu kötetben kezdodött szerelem, veszteség, varázslat és végzet, amely világkörüli üldözéssel folytatódott a Megtorlásban, most a meglepo befejezéséhez érkezik.

A világegyetemben muködo valamennyi ero közül a szerelemé a legtitokzatosabb, a leginkább felkavaró és a legtöbb megaláztatással járó energia. Lanore McIlvrae több száz éve menekül Adairtol, mert megrémült a férfi titokzatos képességeitol, és fél indulatos természetétol. Visszaélt a férfi bizalmával, és kofal mögé zárta ot, hogy megmentse élete nagy szerelmét, Jonathant. Amikor kétszáz év bebörtönzés után Adair kiszabadult, Lanore biztos volt benne, hogy a férfi rátalál, és valódi pokollá változtatja a mindennapjait. Ehhez képest a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy elképzelte.

Négy évvel késobb Lanore megtalálja Adairt a titokzatos szigeten lévo otthonában, ahol a maga választotta elszigeteltségben él. Szívességet kér a férfitól: azt akarja, hogy Adair küldje el ot az alvilágba, hogy kikönyöröghesse az alvilág királynojétol Jonathan szabadon engedését. De vajon betartja-e Lanore az Adairnek tett ígéretét, és visszatér hozzá? Vagy az a szándéka, hogy bármi áron Jonathannel élhessen?

Product Details

BN ID: 2940158132841
Publisher: Agave
Publication date: 05/24/2016
Series: Halhatatlan-trilógia , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 272
File size: 1 MB

Customer Reviews