A póráz két végén

A póráz két végén

by Abby Jimenez
A póráz két végén

A póráz két végén

by Abby Jimenez

eBook

$9.95 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

,,Az érzelmeket erotikával és rengeteg humorral bolondítja meg." - Publishers Weekly
,,A szellemesség, a szerelmi csalódás és a humor tökéletes elegye." - Kirkus
,,Az olvasók élvezni fogják ezt a varázslatos és szemérmetlen, romantikus mesét." - BookPage
Két évvel a vőlegénye elvesztése után, úgy tűnik, Sloan Monroe már sosem fog tudni visszatérni megszokott életéhez. Mindent megváltoztat azonban a kóbor kölyökkutya, aki ,,vigyél-haza" nézésével teljesen leveszi a lábáról. Új kedvence, Tucker mellett végre kezd visszatalálni önmagához, ezért végképp rosszul érinti, amikor a kutyus eredeti gazdája, Jason hosszú hetek után válaszol a leveleire. Tucker gazdája zenész és éppen Ausztráliában turnézik. Na de a lényeg: vissza akarja szerezni a kutyáját, akit Sloan nem akar harc nélkül odaadni.
De mi van, ha ez a Jason igazán szereti Tuckert? Az eleinte flörtölős üzenetváltásaik hosszú telefonbeszélgetésekké alakulnak, és Sloan nem tagadhatja, hogy valami kialakult kettejük közt. Jason szexi, kedves és vicces. Vajon mi történne, ha személyesen is találkoznának? De a valódi kérdés inkább az, hogy a világsiker kapujában álló Jason vajon meddig maradna mellette. Kibírna Sloan egy újabb szerelmi csalódást?
A póráz két végén című regény Amazon és USA Today bestsellerszerzőjének, Abby Jimeneznek új könyve egy imádnivalóan romantikus történet, melyben egy bajkeverő kutya összehoz két vadidegent.


Product Details

ISBN-13: 9786156145130
Publisher: Álomgyár Kiadó
Publication date: 10/30/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 1013
File size: 5 MB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

Abby Jimenez is a USA Today and New York Times bestselling author, and recipient of the 2022 Minnesota Book Award for her novel, Life's Too Short. Jimenez is known for her contemporary romance novels including popular books like The Friend Zone, Yours Truly and The Happy Ever After Playlist. Abby founded Nadia Cakes out of her home kitchen in 2007. The bakery has since gone on to win numerous Food Network competitions and has amassed an international following. Abby loves a good romance, coffee, doglets and not leaving the house.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews