A boszorkányok elveszett könyve: A Mindenszentek-trilógia elso kötete

A boszorkányok elveszett könyve: A Mindenszentek-trilógia elso kötete

by Deborah Harkness

NOOK Book(eBook)

$10.24

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Diana Bishop, az alkímia történetével foglalkozó fiatal történész - aki akarata ellenére lett boszorkány, és azért választotta a tudományos pályát, mert így kíván megszabadulni e terhes örökségtől - az oxfordi Bodley könyvtárban ráakad egy titokzatos, elveszettnek vélt könyvre, az Ashmole 782 névre hallgató kéziratra.
A Diana körül gyülekező túlvilági teremtmények központi figurája egy ezerötszáz éves vámpír, Matthew Clairmont, aki mellesleg az oxfordi egyetem professzora és az Angol Tudományos Akadémia tagja. Ők ketten elhatározzák, hogy megfejtik az eltűnt kézirat titkát. Deborah Harkness regénye ennek az izgalmas vállalkozásnak és kettőjük kapcsolatának története.

Product Details

ISBN-13: 9789632666532
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 03/24/2020
Series: Mindenszentek-trilógia , #1
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 700
File size: 1 MB

About the Author

Deborah Harkness is a professor of history at the University of Southern California. She has received Fullbright, Guggenheim, and National Humanities Center fellowships, and her most recent scholarly work is The Jewel House: Elizabethan London and the Scientific Revolution. She also writes an award-winning wine blog, goodwineunder20.bogspot.com.

Customer Reviews