ISBN-10:
9634701280
ISBN-13:
9789634701286
Pub. Date:
Publisher:
A Birodalom haragja

A Birodalom haragja

by Brian McClellan

NOOK Book(eBook)

$10.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A fegyverek szüntelen dörögnek, ha felizzik a birodalom haragja.

Fatrasztában káosz uralkodik. A főváros elesett, a lőpormágus Vlora Flint katonái a határvidék felé masíroznak – félmillió menekült követi őket a biztonság reményében. Csakhogy a háború elől lehetetlen elmenekülni, és az összecsapás vészesen közeleg, akár felkészültek, akár nem.

Michel Bravis egyre több menekülőnek segít felszívódni és elhagyni a fővárost, ám rá kell döbbennie, hogy lassacskán minden oldalról ellenségek veszik körül. Talán pont azoktól az elnyomóktól kell segítséget kérnie, akiknek a hatalma ellen küzd, ezzel azonban nem csak a saját életét tenné kockára.

Ezalatt Ben Styke ezredesre a legyőzhetetlennek hitt sárkányemberek egy különítménye vadászik, míg Őrült lándzsásai minden harcképes embert maguk köré gyűjtenek, hogy a daníz hódítókkal és a fatrasztai hadsereggel versenyt futva elsőként bukkanhassanak az egyik mérhetetlen hatalmú istenkő nyomára.

Azonban korántsem biztos, hogy valóban az kerül a kezükbe, amit keresnek…

Brian McClellan mesteri kézzel vegyíti az epikus csatajeleneteket intrikákkal és cselszövéssel, és építi tovább az utánozhatatlan Lőpormágus világot.


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634701286
Publisher: Fumax
Publication date: 02/25/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 640
File size: 5 MB

About the Author

Brian McClellan is an avid reader of fantasy and graduate of Orson Scott Card's Literary Bookcamp. When he is not writing, he loves baking, making jam from fruit grown in northeast OH, and playing video games. He currently lives in Cleveland, Ohio with his wife. Find out more about Brian McClellan at brianmcclellan.com.

Customer Reviews