12 Reguli de viata: Un antidot la haosul din jurul nostru

12 Reguli de viata: Un antidot la haosul din jurul nostru

by Jordan B. Peterson
12 Reguli de viata: Un antidot la haosul din jurul nostru

12 Reguli de viata: Un antidot la haosul din jurul nostru

by Jordan B. Peterson

eBook

$11.17 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 de prelegeri și interviuri, care adună mai bine de 30 de milioane de vizualizări; iar pe Twitter și Facebook este urmărit de 300 000 de oameni. Plin de umor și asociind în mod surprinzător adevăruri ale tradiției occidentale cu ultimele descoperiri din neuroștiințe, Peterson ne povestește despre homari și asertivitate, despre skateboarding și adevărații bărbați, despre Iadul ranchiunii și aroganței, dar și despre lumina pe care o poate aduce în viața noastră mângâierea unei pisici sau un moment de sinceritate față de sine – dar și față de apropiații noștri.
Plecând de la revelațiile marilor religii ale lumii, dar și de la capodoperele literare și filosofice (ale unor Goethe, Nietzsche sau Dostoievski), autorul ne îndeamnă să revenim la clasicele virtuți (disciplină, curaj, onestitate, prietenie etc.) și să ne asumăm răspunderea pentru existența noastră tragică, în care există totuși un sens ce așteptă să fie căutat. Într-o lume în care structura familiei este în colaps, educația este adesea impregnată de ideologie, iar societatea politică a ajuns să fie periculos de polarizată, cele 12 Reguli de viață oferă un antidot: redescoperirea vechilor adevăruri și valori, care ne pot ajuta, în plină epocă relativistă, să ducem o viață mai bună, mai luminoasă, mai chibzuită.


Product Details

ISBN-13: 9786064012289
Publisher: PublishDrive
Publication date: 07/15/2022
Series: Dezvoltare Personala
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 424
Sales rank: 567,480
File size: 6 MB
Language: Romanian

About the Author

About The Author
Dr. Jordan B. Peterson is the author of the bestselling "12 Rules for Life: An Antidote to Chaos", "Beyond Order: 12 More Rules for Life", and "Maps of Meaning: The Architecture of Belief". He currently resides in Toronto, Canada, with his wife, Tammy. More information about Dr. Peterson is available at jordanbpeterson.com.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews