ХРОНИКЕ БЕЛЕ РИБЕ: ИСТРАЖИВАЊЕ ДЕЛАТНОСТh

ХРОНИКЕ БЕЛЕ РИБЕ: ИСТРАЖИВАЊЕ ДЕЛАТНОСТh

by Утешен Ирић
ХРОНИКЕ БЕЛЕ РИБЕ: ИСТРАЖИВАЊЕ ДЕЛАТНОСТh

ХРОНИКЕ БЕЛЕ РИБЕ: ИСТРАЖИВАЊЕ ДЕЛАТНОСТh

by Утешен Ирић

Paperback

$45.47 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добродошли у свет беле рибе!

У овој куварици, позивамо вас да се упустите у кулинарску авантуру која слави деликатну и разноврсну природу беле рибе. Бела риба, позната по свом благом укусу и нежној текстури, омиљени је састојак у кухињама широм света. Ова куварска књига је ваш водич за истраживање разноврсних и дивних могућности беле рибе у вашој кухињи. Бела риба, као што су бакалар, вахња, морска птица и лист, нуде празно платно за кулинарску креативност.

Њихови суптилни укуси и деликатне текстуре чине их невероватно разноврсним, омогућавајући им да заблистају у разним јелима. У овој куварици славимо лепоту беле рибе, представљајући вам колекцију рецепата који показују њене природне укусе и истичу њену прилагодљивост у различитим кухињама и техникама кувања. На овим страницама ћете открити ризницу укусних рецепата који садрже белу рибу као главни састојак. Од класичне рибе и помфрита и утешних рибљих паприкаша до елегантних тестенина са морским плодовима и укусних рибљих такоса, припремили смо колекцију која обухвата широк спектар укуса и кулинарских традиција.

Сваки рецепт је дизајниран да извуче најбоље из беле рибе, пружајући вам укусна и задовољавајућа јела која се лако припремају. Али ова куварица је више од обичне компилације рецепата. Водићемо вас кроз различите врсте беле рибе, понудити савете за одабир најсвежијих филета и поделити технике за кување беле рибе до савршенства. Без обзира да ли сте искусан љубитељ морских плодова или сте тек почели да укључите белу рибу у своје оброке, наш циљ је да вас оснажимо да креирате јела која истичу деликатне укусе и текстуре овог изузетног састојка.


Дакле, било да приређујете гозбу са морским плодовима, тражите инспирацију за здраву недељну вечеру или једноставно желите да проширите свој кулинарски репертоар, нека вам „Хронике беле рибе" буду водич. Спремите се да уживате у чарима беле рибе и крените на путовање укуса које ће одушевити ваше непце и импресионирати ваше госте!

Product Details

ISBN-13: 9781835518328
Publisher: Not Avail
Publication date: 09/01/2023
Pages: 256
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.54(d)
Language: Serbian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews