Сладки Изкушения за Начинаещи: Учебник по 

Сладки Изкушения за Начинаещи: Учебник по 

by Елена Иванова
Сладки Изкушения за Начинаещи: Учебник по 

Сладки Изкушения за Начинаещи: Учебник по 

by Елена Иванова

Paperback

$39.62 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Книгата "Сладки Изкушения за Начинаещи" е истинско съкровище за всички, които искат да се потопят в света на сладкарството. Елена Иванова, страстен сладкар, е създала този учебник, за да направи сладкишите достъпни и вълнуващи за всеки начинаещ.

С прости рецепти и подробни инструкции, тази книга ще ви насърчи да приготвяте невероятни и вкусни торти. От класическите шоколадови торти и торти с плодове до изисканите торти с крем, ще откриете голямо разнообразие от рецепти, които ще задоволят всеки вкус.

Освен рецептите, Елена Иванова споделя своите трикове и професионални съвети, за да постигнете перфектен завършек на всеки торт. От приготвянето на тестото до финалната декорация, ще научите важни техники, които ще ви превърнат в истински майстор на сладкарството.

"Сладки Изкушения за Начинаещи" също ви кани да допуснете креативността си и да експериментирате с различни съставки и вкусове. Използвайте тази книга като отправна точка за създаване на свои собствени вариации и персонализирани торти според вашите предпочитания.

Ако имате страст към сладкишите и искате да изненадате вашето семейство и приятели с изкушаващи торти, "Сладки Изкушения за Начинаещи" ще бъде вашето ръководство към свят на вкусове и текстури, които ще ви накарат да сънувате с всяка хапка.


Product Details

ISBN-13: 9781835502716
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/06/2023
Pages: 222
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.47(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews