Сердитий восьминіг: Історія для релаксацo

Сердитий восьминіг: Історія для релаксацo

Сердитий восьминіг: Історія для релаксацo

Сердитий восьминіг: Історія для релаксацo

Paperback

$14.95 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Діти люблять розслаблятися та знімати напруження за допомогою цієї веселої вправи, відомої, як м'язова релаксація.

В цій історії діти зможуть асоціювати себе з сердитим восьминогом, в той час, як морська дитина покаже йому, як заспокоїтися та впоратися зі своїм гнівом. Ця ефективна техніка боротьби зі стресом і гнівом фокусує увагу на різних групах м'язів, що забезпечує повний відпочинок для вашого розуму та тіла.

М'язова релаксація допомагає знизити рівень стресу та тривоги, а також її можна використовувати для зниження болю та гніву. Ця захоплююча історія заспокоює розум і розслабляє тіло, щоб ваша дитина могла заспокоїтись та спокійно заснути.

Примітка для батьків

Сердитий восьминіг є улюбленцем дітей, який привернув національну увагу в шоу Акваріум з акулами на телеканалі ABC. Батьки розказують, що їхні діти використовують прийоми з оповідання, щоб заспокоїтися, а також нагадатують їм використовувати ці прийоми. Треба пам'ятати, що кожна дитина має притаманну, лише, їй емоційну зрілість, обсяг уваги та потреби. Ця історія найкраще підходить для дітей віком 6-12 років, але нехай це не буде основною причиною вибору цієї книжки.


Product Details

ISBN-13: 9781937985356
Publisher: Stress Free Kids
Publication date: 04/04/2023
Series: Indigo Ocean Dreams
Pages: 42
Product dimensions: 8.50(w) x 8.50(h) x 0.11(d)
Language: Ukrainian
Age Range: 6 - 12 Years

About the Author

Лорі Лайт почала створювати казки щоб забезпечити власних дітей з стабільною психікою і спокійним сном. Її власний досвід зі стресом та тривогою змусив її шукати методи, які люди могли б використовувати у своєму повсякденному житті. Книги, компакт-диски та навчальні програми пані Лайт вважаються ресурсом для батьків, психологів, терапевтів, педагогів, вчителів та інструкторів з йоги. Її серія аудіокниг/ компакт-дисків Indigo Dreams була нагороджена "CNE Award of Excellence". Пані Лайт дала інтерв'ю та написала статті для багатьох ЗМІ, зокрема ABC Radio; CBS News; USA Today;Web MD; Stress Free Living; Mind, Body and Soul; та Evolve. Вона також була представлена в таких публікаціях, як Prevention Magazine, Parent Guide New York і Atlanta Parent Magazine.

Maksym Stasiuk is an artist and illustrator living in Ukraine. His work can be viewed on his website at http: //bit.ly/3xu3YqU

Oleksandra Matviichuk is a Ukrainian born translator fluent in both English and Ukrainian. She holds a Bachelor of Arts degree in Modern Languages (English) and a Master of Arts degree in Translation (English - Ukrainian). You can read more about Oleksandra and her accomplishments by visiting her profile at https: //bit.ly/3I780dC
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews