Сердитий восьминіг розфарбуй мене щаслив

Сердитий восьминіг розфарбуй мене щаслив

Сердитий восьминіг розфарбуй мене щаслив

Сердитий восьминіг розфарбуй мене щаслив

Paperback

$12.95 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Сердитий восьминіг Розмалюй мене щасливим, розмалюй мене спокійним - це весела книга-розмальовка для роботи над собою, призначена для дітей 4-11 років та їхніх батьків, вчителів чи консультантів. Вона включає в себе прості повсякденні техніки, які можна використовувати для контролю гніву, зменшення стресу та збільшення щастя.

Ця інтерактивна книга-розмальовка наповнена простими стратегіями самозаспокоєння, управління гнівом та покращення емоційного сприйняття. Розмальовуючи 38 ілюстрацій, діти отримують можливість навчитися керувати своїми ВЕЛИКИМИ відчуттями. Кожна сторінка мотивує дітей висловлювати свої емоції без істерик, зривів чи спалахів. Сердитий восьминіг - це доброзичливий персонаж, якого діти сприймають у всьому світі. Він дебютував на телебаченні у шоу Танк для акул на каналі ABC. Я написала свою першу історію для релаксації, щоб допомогти власному синові заснути, коли йому було всього 5 років. Тепер, ставши дорослим, він допомагає мені писати для інших. Це чудовий подарунок, що мій син зробив свій внесок у цю розмальовку. Цитати в цій книзі написані Остіном Лайтом.

Ця книга-розмальовка з уважним підходом до дітей включає в себе
  • Десятки розмальовок для дітей.
  • Підводні сюжети, дизайн саду, сердитого восьминога та його друзів, а також мандала.
  • Кожна розмальовка розроблена так, щоб допомогти розслабитися, мотивувати та в ігровій формі познайомити з технікою управління гнівом та стресом.
  • Різноманітність сторінок підвищує емоційний інтелект, пропонуючи щось для кожного рівня навичок.
  • Кожна розмальовка міститься на порізнених аркушах з легким для сприйняття текстом на протилежній сторінці.
  • Зручна для дітей, батьків, навчання в класі, домашнього навчання та приватної практики.
  • Ідеальне доповнення до навчальної програми Stress Free Kids та плану уроків.
  • Ідеальне доповнення до книги

  • Product Details

    ISBN-13: 9781937985363
    Publisher: Stress Free Kids
    Publication date: 04/04/2023
    Series: Indigo Ocean Dreams
    Pages: 80
    Sales rank: 495,707
    Product dimensions: 8.50(w) x 11.00(h) x 0.22(d)
    Language: Ukrainian
    Age Range: 4 - 12 Years

    About the Author

    Лорі Лайт почала створювати казки щоб забезпечити власних дітей з стабільною психікою і спокійним сном. Її власний досвід зі стресом та тривогою змусив її шукати методи, які люди могли б використовувати у своєму повсякденному житті. Книги, компакт-диски та навчальні програми пані Лайт вважаються ресурсом для батьків, психологів, терапевтів, педагогів, вчителів та інструкторів з йоги. Її серія аудіокниг/ компакт-дисків Indigo Dreams була нагороджена "CNE Award of Excellence". Пані Лайт дала інтерв'ю та написала статті для багатьох ЗМІ, зокрема ABC Radio; CBS News; USA Today;Web MD; Stress Free Living; Mind, Body and Soul; та Evolve. Вона також була представлена в таких публікаціях, як Prevention Magazine, Parent Guide New York і Atlanta Parent Magazine.

    Maksym Stasiuk is an artist and illustrator living in Ukraine. His work can be viewed on his website at http: //bit.ly/3xu3YqU

    Oleksandra Matviichuk is a Ukrainian born translator fluent in both English and Ukrainian. She holds a Bachelor of Arts degree in Modern Languages (English) and a Master of Arts degree in Translation (English - Ukrainian). You can read more about Oleksandra and her accomplishments by visiting her profile at https: //bit.ly/3I780dC
    From the B&N Reads Blog

    Customer Reviews