СЛАТКИ ТОПКИ: ВКУСЕН ГОТВАЧ ЗА СЛАДОЛЕД

СЛАТКИ ТОПКИ: ВКУСЕН ГОТВАЧ ЗА СЛАДОЛЕД

by Мија Бисић
СЛАТКИ ТОПКИ: ВКУСЕН ГОТВАЧ ЗА СЛАДОЛЕД

СЛАТКИ ТОПКИ: ВКУСЕН ГОТВАЧ ЗА СЛАДОЛЕД

by Мија Бисић

Paperback

$47.47 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добре дојдовте во "Слатки топчиња вкусен готвач за сладолед".

Оваа прекрасна колекција на рецепти за сладолед е дизајнирана да ги однесе вашите вкусови на прекрасно патување низ светот на замрзнати задоволства. Без разлика дали сте искусен љубител на сладолед или почетник во кујната, оваа готвачка има што да понуди за секого. Сладоледот е сакано уживање со векови, а неговата сестраност овозможува бескрајна креативност. Од класични вкусови кои предизвикуваат носталгија до уникатни комбинации кои изненадуваат и воодушевуваат, правењето сладолед дома ви овозможува да ги контролирате состојките, да експериментирате со вкусовите и да го приспособите според вашата содржина.

Во оваа готвачка, ќе истражиме широк спектар на рецепти, од мазни и кремасти сладоледи на база на крем до освежителни овошни шербети и опции без млечни производи. Ќе најдете чекор-по-чекор инструкции, корисни совети и техники за да се осигурате дека вашите замрзнати креации секогаш излегуваат совршено. Затоа, земете го вашиот производител на сладолед, ставете ја престилка и ајде да се нурнеме во светот на домашниот сладолед! Ајде да тргнеме на патување по вкус и текстура, создавајќи замрзнати ремек-дела што ќе ги импресионираат вашето семејство, пријателите и што е најважно, вашите пупки за вкус. Затоа, подгответе се да истражувате нови вкусови, да ги мешате состојките и да ја доживеете радоста на изработката на замрзнати јадења што ќе ве оладат во топлите летни денови и ќе ви носат насмевки во текот на годината.

Затоа, без понатамошно одложување, ајде да собереме малку среќа и да се нурнеме во светот на домашната магија за сладолед


Product Details

ISBN-13: 9781835317778
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/09/2023
Pages: 302
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.63(d)
Language: Macedonian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews