ОСНОВНАТА ГОТВАРСКА КНИГА С КОСТЕН БУЛЬОi

ОСНОВНАТА ГОТВАРСКА КНИГА С КОСТЕН БУЛЬОi

by Румяна Петрова
ОСНОВНАТА ГОТВАРСКА КНИГА С КОСТЕН БУЛЬОi

ОСНОВНАТА ГОТВАРСКА КНИГА С КОСТЕН БУЛЬОi

by Румяна Петрова

Paperback

$40.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Какво е костен бульон?

Костният бульон, понякога наричан бульон, е течност, направена от врящи животински кости и съединителна тъкан. Готвачите използват бульона като основа за супи, сосове и сосове. Някои хора го пият самостоятелно.

Хората правят костен бульон от самото начало на човечеството. Антрополозите смятат, че хората са пили течност, напоена с кости и други животински части още в праисторически времена.

Има 100 цветни снимки (по една за всяка рецепта), които ви помагат да създавате ястия, които изглеждат толкова добре, колкото и вкусни.

С две думи, основните предимства на костния бульон са

A. Ако страдате от артрит или някаква болка в ставите, както аз направих поради артроскопските си операции на коляното и двата нита, имплантирани във всяко от коленете ми, пиенето на костен бульон поддържа здравето на ставите и може да помогне за намаляване на дискомфорта.

B. Ако искате блестяща кожа отвътре навън, използвайте костен бульон, за да поддържате здравето на храносмилането си първо, защото нашата естествена красота е тясно свързана с нашите черва.

C. Ако сте бременна или сте готови да забременеете, освен млечните продукти, костният бульон също е източник на калций. Не забравяйте, че ако не получавате достатъчно калций от диетата си, това няма да повлияе на развитието на вашето бебе, защото то просто ще вземе калция, от който се нуждае, от вашите кости.

D. Костният бульон съдържа колаген, който помага за предотвратяване и естествено премахване на стрии. Нямаш нужда от тези скъпи кремове, мамо!

E. Костният бульон насърчава детоксикацията, което спомага за намаляване на ефекта от махмурлука


Product Details

ISBN-13: 9781783572380
Publisher: Not Avail
Publication date: 03/13/2023
Pages: 218
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.46(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews