Не толкова различни: Бъдете добри към aтипи&#

Не толкова различни: Бъдете добри към aтипи&#

Не толкова различни: Бъдете добри към aтипи&#

Не толкова различни: Бъдете добри към aтипи&#

Paperback

$9.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

В свят, в който винаги се набляга на това, колко сме различни, понякога е по-добре да обърнем внимание на нещата, които ни обединяват. Нещата, по които ние всички си приличаме, са стремежите ни да се развиваме и да учим нови неща. Тази книга цели да помогне на малките умници да разберат онези, които може би се държат малко по-различно, и как да подходят към тях, когато ги срещнат в училище, на детската площадка или в магазина. Вместо да търсят различия, те биха могли да намерят сходства. С протегната ръка един към друг, те могат да изграждат своите силни страни, да преборват слабостите си и да изградят една общност с грижа към другите.


Product Details

ISBN-13: 9781776438372
Publisher: Protea Professional Services
Publication date: 06/18/2023
Series: Not So Different After All
Pages: 24
Product dimensions: 5.50(w) x 8.50(h) x 0.06(d)
Language: Bulgarian

About the Author

Обучен съдебен лекар, шампион по приобщаване и писател д-р Алойсия служи като съветник на базираното в Обединеното кралство „WeCanAccess", социално технологично предприятие с глобална визия и мисия да предостави на малцинствата в неравностойно положение физически, социален и икономически достъп. Тя също е лектор, домакин на събития, преподавател, наставник, предприемач и защитник на приобщаването, който живее в Дубай.

Брент е глобален награден графичен дизайнер и илюстратор от Дърбан, Южна Африка. Той е ръководител на дизайна и творчество за голяма мултинационална корпорация. В свободното си време той обича да прекарва време със съпругата и сина си. Освен това е талантлив самоук китарист.

Георги Мичев (1991 г.) е роден и израстнал в София, България. Завършва доктурантура по политическа икономия и от 2015 г. се занимава с финанси и бизнес развитие в международни ИТ компании. Занимава се с доброволческа дейност и инициативи за подкрепа на хора в неравностойно положение и опазване на околната среда.Виолета Мичева (1992 г.) е родена във Варна. От малка се занимава сценични изкувства. Завършва Американския университет в България, през 2015 г. се установява в София и работи като финансов анализатор в международна ИТ компания. Промотира усилията за отхвърляне на социалните стигми в обществото.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews