НАЙКРАЩА КУХІРНА КНИГА РІЗОТТО ДЛЯ ГУРМАi

НАЙКРАЩА КУХІРНА КНИГА РІЗОТТО ДЛЯ ГУРМАi

by ЛЕОНІД САВЧУК
НАЙКРАЩА КУХІРНА КНИГА РІЗОТТО ДЛЯ ГУРМАi

НАЙКРАЩА КУХІРНА КНИГА РІЗОТТО ДЛЯ ГУРМАi

by ЛЕОНІД САВЧУК

Paperback

$46.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Чому рис такий важливий у різотто

Різотто, в основному, являє собою рис, зварений у бульйоні. Рис є зіркою тут, оскільки він виробляє крохмаль - постійне помішування під час процесу приготування стирає крохмаль з поверхні рису, де він розчиняється в рідині для варіння та згущує її. Вибір рису, у якому недостатньо крохмалю, означає, що характерна кремова текстура хорошого різотто ніколи не буде досягнута.

Отже, що робить хороший рис для різотто? Шукайте рис із коротким або середнім розміром зерна, пухким і з високим вмістом амілопектину (крохмалю). Ці сорти рису також добре витримують постійне помішування - кінцева текстура м'яка, але в центрі кожного зерна злегка жується.

Види рису різотто

A. Карнаролі: рис, який називають королем або ікрою різотто, кухарі люблять використовувати цей рис за його чудовий смак і тому, що кожне зерно зберігає свою форму. З нього також виходить найсмачніше різотто, і його легко готувати.

B. Арборіо: цей сорт рису не такий крохмалистий, як карнаролі, але він найбільш доступний. Цей середньозернистий рис можна легко переварити або

перетворити на кашку, але при пильній уважності з нього все одно можна зробити чудове різотто.

C. Vialone Nano: його короткозернистий рис вирощують у регіоні Венето в Італії, і його не можна вирощувати за допомогою хімікатів. Він має високий вміст крохмалю, готується швидше, ніж карнаролі, і дає дуже кремове різотто.

D. Бальдо: Рис Бальдо - це пухкий, мелений короткозернистий рис, вирощений у Туреччині. Зерна крохмалисті і здатні вбирати багато вологи, роблять його дуже кремовим і ніжним і добре зберігають форму при варінні. Рис Бальдо - чудовий вибір для різотто, паельї та турецького плову.

E. Cal riso: це це середньозернистий рис. Після варіння воно стає трохи м'яким і липким, що робить його ідеальним для страв, де зерна повинні витримуватися, наприклад суші, супів або салатів. Рис Calrose також має дуже м'який смак, тобто він легко вбирає будь-які сміливі інгредієнти, такі як трави та спеції.


Product Details

ISBN-13: 9781835644041
Publisher: Not Avail
Publication date: 09/18/2023
Pages: 342
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.71(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews