МИСТЕЦТВО ОМЛЕТУ! СМАЧНА ПОДОРОЖ ЯЄЧНОЇ Ц

МИСТЕЦТВО ОМЛЕТУ! СМАЧНА ПОДОРОЖ ЯЄЧНОЇ Ц

by Дарина Панадій
МИСТЕЦТВО ОМЛЕТУ! СМАЧНА ПОДОРОЖ ЯЄЧНОЇ Ц

МИСТЕЦТВО ОМЛЕТУ! СМАЧНА ПОДОРОЖ ЯЄЧНОЇ Ц

by Дарина Панадій

Paperback

$41.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Ласкаво просимо в Мистецтво омлетів, кулінарну пригоду, присвячену універсальній і улюбленій страві - омлету. У цій кулінарній книзі ми дослідимо нескінченні можливості створення апетитних омлетів, які задовольнять будь-які смакові рецептори. Незалежно від того, чи любите ви сніданок, пізній сніданок або просто шукаєте швидку та ситну їжу, омлети - ідеальний вибір. Від класичних поєднань до унікальних та інноваційних смаків, ця кулінарна книга проведе вас у чудовій мандрівці яєчного смаку, даючи вам змогу стати майстром омлету на власній кухні.

На цих сторінках ви знайдете різноманітну колекцію рецептів омлету, ретельно створених, щоб продемонструвати широкий спектр інгредієнтів, смаків і кулінарних стилів. Кожен рецепт містить чіткі вказівки разом із розміром інгредієнтів, щоб ваші омлети щоразу виходили чудовими. Незалежно від того, початківець ви чи досвідчений шеф-кухар, ця кулінарна книга надихне вас розкрити свій творчий потенціал і поекспериментувати з різними начинками, спеціями та техніками для створення омлетів, які будуть такими ж красивими, як і смачними.

Отже, візьміть віночок, розігрійте сковороду і вирушаймо разом у цю чудову подорож приготування омлету. Будьте готові вразити свою родину та друзів сніданками, бранчами або будь-якою їжею дня, наповненою неймовірними смаками, текстурами та нескінченними можливостями


Product Details

ISBN-13: 9781835830499
Publisher: Not Avail
Publication date: 11/06/2023
Pages: 218
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.46(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews