МИСТЕЦТВО АРАНЧІНІ

МИСТЕЦТВО АРАНЧІНІ

by Емілія Житнюк
МИСТЕЦТВО АРАНЧІНІ

МИСТЕЦТВО АРАНЧІНІ

by Емілія Житнюк

Paperback

$43.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Ласкаво просимо до чудового світу Мистецтво Аранчіні Кулінарна подорож через 100 рисових кульок. Аранчіні, ці золоті сфери хрусткої смакоти, зачаровували смаки по всьому світу протягом багатьох поколінь. Від чарівних вулиць Сицилії до кухонь по всьому світу ці чудові рисові кульки залишили незгладимий слід у кулінарній культурі. У цій кулінарній книзі ми запрошуємо вас вирушити в подорож 100 спокусливими рецептами аранчіні, які перетворять вашу кухню на італійський кулінарний рай.

Аранчіні, які на сицилійському діалекті часто називають маленькими апельсинами, містять у собі суть італійської комфортної їжі. Ці рисові кульки - це більше, ніж страва; вони є витвором мистецтва, ретельно створеним, щоб радувати почуття. З нашою кулінарною книгою як путівником ви дослідите магію аранчіні, від їх скромного походження до сучасних інтерпретацій. Незалежно від того, чи ви досвідчений шеф-кухар, чи домашній кухар, ця книга пропонує щось для кожного, від класичних улюблених до інноваційних творів.

Приготуйтеся засукати рукави, відчути запашний аромат смажених аранчіні та розділити радість домашньої італійської кухні з родиною та друзями. З кожним рецептом ви розкриєте секрети створення ідеальних аранчіні та відчуєте задоволення від створення цих чудових скарбів. Настав час почати вашу кулінарну пригоду - давайте зануримося в Мистецтво Аранчіні.


Product Details

ISBN-13: 9781835931813
Publisher: Not Avail
Publication date: 12/07/2023
Pages: 290
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.61(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews