Ліана - майбутня цариця Океанії

Ліана - майбутня цариця Океанії

by Halyna Maksymchuk-Atamaniuk
Ліана - майбутня цариця Океанії

Ліана - майбутня цариця Океанії

by Halyna Maksymchuk-Atamaniuk

Paperback

$16.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Ліана на повній швидкості вилетіла на автостраду. Вона чимдуж гнала автомобіль, щоб як найшвидше попередити Віктора і його батька про небезпеку. Вона не знала, що саме задумав грубий Біл, але точно нічого доброго. Вона прекрасно знала, яким жорстоким і злим є людина, яка називається її батьком.

Дівчина хвацько обганяла машини по автостраді, збільшуючи швидкість свого авто, в її голові все ще звучали жорстокі слова грубого Біла.

Тут до Ліани донеслися звуки поліційних сирен, дівчина поглянула в дзеркало заднього виду, але поліції ніде не було, ні ззаду, ні з боків, а ні спереду. Це здивувало дівчину, але вона продовжила гнати автомобілем по автостраді. І тут почалося щось дивне, все кругом ніби призупинилося...


Product Details

ISBN-13: 9798215000007
Publisher: Halyna Maksymchuk-Atamaniuk
Publication date: 04/03/2023
Pages: 86
Product dimensions: 5.50(w) x 8.50(h) x 0.21(d)
Language: Ukrainian

About the Author

Галина Максимчук-Атаманюк народилася 18 листопада 1976 року в Україні в місті Городенка, що на Івано-Франківщині. Батько Василь Іванович Атаманюк, відомий художник іконописець, мама Орися Атаманюк з дому Брунчаківська, працювала бібліотекарем. З дитинства батьки привили своїм трьом дітям, донечкам Галині, Олександрі і Оксані любов до мистецтва і літератури.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews