Кухня Ківі

Кухня Ківі

by Віктор Коваленк&
Кухня Ківі

Кухня Ківі

by Віктор Коваленк&

Paperback

$41.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Ласкаво просимо до Kiwi Kitchen, де ми запрошуємо вас вирушити в кулінарну подорож унікальними смаками та різноманітною культурою харчування Нової Зеландії. У цій кулінарній книзі представлено найкращі страви кухні Аотеароа, від традиційних страв маорі до сучасної кухні ф'южн. Завдяки понад 100 рецептам ви дослідите смаки країни довгої білої хмари, від соковитих морепродуктів до соковитого м'яса, смачних вегетаріанських і веганських страв і, звичайно, солодощів, які люблять ківі.

Кухня ківі, традиційні рецепти, кухня ф'южн, страви маорі, морепродукти, м'ясо, вегетаріанська, веганська, солодощі, сезонні продукти, місцеві інгредієнти, традиційні технології приготування, кулінарні пригоди, культура новозеландської кухні, совіньйон блан.

Ківі - це невеликий фрукт, зазвичай менший за звичайне яблуко чи апельсин. Але нехай його розмір не вводить вас в оману. Ківі наповнені багатьма смаками та є чудовим джерелом поживних речовин. Ківі, також званий ківі, китайським агрусом або ян-тао, походить із північного Китаю, де його вживали в їжу в основному з лікувальною метою.


Product Details

ISBN-13: 9781835513484
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/11/2023
Pages: 234
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.49(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews