Кольори Папуги: Введення дитини в кольори 

Кольори Папуги: Введення дитини в кольори 

by David E McAdams
Кольори Папуги: Введення дитини в кольори 

Кольори Папуги: Введення дитини в кольори 

by David E McAdams

Paperback(2nd ed.)

$19.95 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Як дід до дев'яти, автор прочитав багато книжок про квіти для молодих дітей. Він знайшов їх натхнення. Існує так багато художня форма і колір в цьому світі: мультфільм малюнки просто не можуть конкурувати. Автор запитав себе, "Що в світі є досить основні кольори, щоб навчити маленьких?"

Потім, він виявив "Histoire Naturelle des Perroquets" по François Levaillant. Зображення, створені під керівництвом професора Bouquet, професор малювання в Prytanée в Парижі на початку 1800-х років, були вражаючі. Він знайшов ідеальний носій для навчання назви кольорів до дітей у всьому світі.


Product Details

ISBN-13: 9781632704030
Publisher: Life Is a Story Problem LLC
Publication date: 06/23/2023
Edition description: 2nd ed.
Pages: 38
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.10(d)
Language: Ukrainian

About the Author

Після 30 років розробки програмного забезпечення Девід МакАдамс шукав щось нове. Він звернув увагу на навчання математики. Завдяки своїй курсовій роботі в Університеті Юта-Веллі він зрозумів, наскільки критичним є засвоєння словникового запасу для всього навчання, а особливо для математики. Здавна вважалося, що математика має власну мову зі своїм синтаксисом і символами. З'ясувалося, що оволодіння цією мовою є перешкодою для багатьох студентів. Після завершення стажування містер МакАдамс завершив укладання словникових слів у вичерпний словник, написаний для учнів середньої та старшої школи. Словник усіх математичних слів є кульмінацією восьмирічної роботи зі збирання, класифікації та опису всіх слів, які можуть зустрітися студенту під час вивчення алгебри, геометрії та числення. Ця книга містить понад 3000 записів; визначено понад 140 нотацій; понад 790 ілюстрацій; посібник з вимови IPA; і понад 1400 формул і рівнянь. Працюючи над словником, між іграми з онуками, містер МакАдамс почав розвивати інші ідеї щодо математичної грамотності. Результати: Числа, Що більше за будь-що (нескінченність), Набір гойдалок (теорія множин) і Навчання за ігрові гроші.Розгалужуючись, пан МакАдамс відійшов від навчальних інструментів на арену чистої математичної насолоди. У результаті вийшло два томи Моїх улюблених фракталів.Читаючи книжку про кольори своєму онукові Сойєру, він подумав, наскільки нудними є кольори для дорослих. Що в природному світі, - міркував він, - має достатньо основних і вторинних кольорів, щоб навчати дітей кольорам? Його відповідь була або жаби, або папуги. Він створив Кольори папуг, Барви квітів, Космічні кольори.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews