КУХРОВА КНИГА КОНСЕРВУВАННЯ ТА КОНСЕРВУВ

КУХРОВА КНИГА КОНСЕРВУВАННЯ ТА КОНСЕРВУВ

by НАЗАР ПОНОМАРЕН&
КУХРОВА КНИГА КОНСЕРВУВАННЯ ТА КОНСЕРВУВ

КУХРОВА КНИГА КОНСЕРВУВАННЯ ТА КОНСЕРВУВ

by НАЗАР ПОНОМАРЕН&

Paperback

$44.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

впевнено пориньте у світ консервування та консервування за допомогою Кулінарної книги консервування та консервування для початківців 2023. У цьому важливому посібнику ви знайдете все, що вам потрібно знати, щоб розпочати свою подорож зі збереження сезонних смаків і продовження терміну придатності ваших улюблених страв. Завдяки 100 різнокольоровим рецептам, які демонструють різноманітні техніки консервування, і низці спокусливих смаків, ця книга є обов'язковою для всіх, хто прагне зберегти врожай і насолодитися смаком домашнього смаку.

Вивчіть основи: пориньте в основи консервування та консервування за допомогою простих інструкцій і порад експертів. Від вибору найсвіжіших інгредієнтів і розуміння необхідного обладнання до освоєння різних методів консервування, ця кулінарна книга допоможе вам на кожному кроці. Зміцніть свою впевненість і створюйте смачні консерви, соління, джеми тощо.

Збережіть пори року: відчуйте суть кожної пори року, зберігаючи яскраві смаки фруктів, овочів і трав на піку їхнього розвитку. Досліджуйте рецепти, які прославляють щедрість природи, від гострих літніх томатних соусів до ароматних осінніх фруктових джемів і ситних зимових овочевих супів. Відчуйте радість насолоджуватися сезонними смаками цілий рік.

Креативні та різноманітні рецепти: розширте свій кулінарний репертуар за допомогою 100 кольорових рецептів, які демонструють універсальність консервованих продуктів. Від солодкого до пікантного - досліджуйте різноманітні чудові витвори, такі як пікантні чатні, гострі закуски, гострі фруктові масла та ароматні олії з травами. Відкрийте для себе нові способи покращити свої страви та вразити своїх близьких.

КУХРОВА КНИГА КОНСЕРВУВАННЯ ТА КОНСЕРВУВАННЯ ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ 2023 від автора - ваш важливий супутник у вашій подорожі збереження. Завдяки 100 кольоровим рецептам і вичерпним посібникам ця книга допоможе вам розкрити секрети збереження їжі та насолодитися смаком домашнього смаколика. Попрощайтеся з харчовими відходами та привіт комори, наповненій смачними та поживними домашніми консервами.


Product Details

ISBN-13: 9781835316689
Publisher: Not Avail
Publication date: 07/20/2023
Pages: 252
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.53(d)
Language: Ukrainian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews