ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРАНВАЩИ РЕЦЕПТИ ЗА

ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРАНВАЩИ РЕЦЕПТИ ЗА

by Андон Ждраков
ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРАНВАЩИ РЕЦЕПТИ ЗА

ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ: ПОДХРАНВАЩИ РЕЦЕПТИ ЗА

by Андон Ждраков

Paperback

$45.47 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Добре дошли в света на ГОЛО ГАСТРОНОМИЯ!

В тази готварска книга ви каним да се впуснете в кулинарно пътешествие, което е в съответствие с принципите на диетата GOLO. С фокус върху пълноценни храни, балансирано хранене и внимателно хранене, диетата GOLO дава възможност на хората да постигнат управление на теглото и цялостно здраве. Тази готварска книга служи като спътник на вашето GOLO пътуване, предлагайки подхранващи рецепти, които радват вкусовите ви рецептори, като същевременно подкрепят целите ви за здраве.

Диетата GOLO е съсредоточена около идеята за балансиране на нивата на инсулин, насърчаване на здравословен метаболизъм и захранване на тялото с храни, богати на хранителни вещества. Тази готварска книга празнува тези принципи, като представя колекция от вкусни, удовлетворяващи рецепти, които включват здравословни съставки и вкусови профили от различни кулинарни традиции. Той е предназначен да ви вдъхнови и да ви даде възможност да създавате ястия, които са едновременно подхранващи и приятни, превръщайки вашето GOLO изживяване в кулинарно приключение. На тези страници ще откриете съкровищница от рецепти, включващи пресни продукти, постни протеини и пълнозърнести храни.

От живи салати и обилни супи до ароматни основни ястия и безпроблемни десерти, ние подбрахме колекция, която отговаря на различни вкусове и диетични предпочитания. Всяка рецепта е внимателно изработена, за да осигури балансирано хранене и контрол на порциите, като същевременно доставя вкусовете и удовлетворението, за които жадувате. Но тази готварска книга е нещо повече от компилация от рецепти. Ние също така предоставяме въведение в принципите и науката зад диетата GOLO, предлагайки прозрения за това как тя подпомага управлението на теглото и цялостното благосъстояние.


Product Details

ISBN-13: 9781835317068
Publisher: Not Avail
Publication date: 08/01/2023
Pages: 258
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.54(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews